Karabük’te bir bahçede yetişen 40 kilogramlık kabak boyu ve kilosu ile üreticisini şaşırttı.
Melisa Köyü’nde yaşayan Fahri Akbıyık bahçesine kabak yetiştirmek için tohum ekti. Hasat vaktine yakın zamanda bahçesini gezen Akbıyık, boyu uzun kilosu fazla olan kabağı görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Bahçesinden aldığı kabağı tartının üzerine bırakan üretici, kabağın 40 kilo 650 gram geldiğini gördü.
Akbıyık, kabağı görenlerin hayretler içerisinde kaldığını, ekmek için tohumlarından istediklerini dile getirdi.


Bahçesinde yetişen kabağı görünce şaşkınlığını gizleyemedi
Yağlıdere Deresi’nde kaybolan amca Sedat Çelik’in cansız bedenine 4 gün sonra ulaşıldı.
Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 23 Mayıs tarihinde balık avlamak için yeğeni ile birlikte dereye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Sedat Çelik’in cansız bedenine, olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.
Sedat Çelik, yeğeni ile birlikte Yağlıdere Deresi’nde balık avladığı sırada akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları 4 gündür aralıksız sürdürülüyordu.
Dron destekli yürütülen çalışmalarda, Kaşdibi köyü köprüsü civarında dere içerisinde bir görüntü tespit edildi. Bunun üzerine belirtilen bölgede yoğunlaştırılan çalışmalar sonucunda Sedat Çelik’in cansız bedenine ulaşıldı.
Dereden çıkarılan Çelik’in cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

