Karabük’te bir bahçede yetişen 40 kilogramlık kabak boyu ve kilosu ile üreticisini şaşırttı.
Melisa Köyü’nde yaşayan Fahri Akbıyık bahçesine kabak yetiştirmek için tohum ekti. Hasat vaktine yakın zamanda bahçesini gezen Akbıyık, boyu uzun kilosu fazla olan kabağı görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Bahçesinden aldığı kabağı tartının üzerine bırakan üretici, kabağın 40 kilo 650 gram geldiğini gördü.
Akbıyık, kabağı görenlerin hayretler içerisinde kaldığını, ekmek için tohumlarından istediklerini dile getirdi.


Bahçesinde yetişen kabağı görünce şaşkınlığını gizleyemedi
Bartın’da şiddetli fırtına: ağaçlar Otomobillerin üzerine devrildi
Bartın’da akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren fırtınanın şiddetini artırmasıyla ağaçlar otomobillerin üzerine devrildi.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası Bartın’ın Ellibaş Köyü’nde, düğün yapılan bir alanın yakınındaki ağaç fırtına nedeniyle devrildi. Büyük bir gürültüyle devrilen ağaç, düğüne katılanlarda paniğe neden olurken, altında kalan 3 otomobilde hasar meydana geldi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, devrilen ağacı keserek araçları çıkardı.
Öte yandan Bartın’ın Amasra ilçesi Küçük Liman mevkiinde ise bir ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine olaya müdahale eden ekipler ağacı kısa sürede olay yerinden kaldırırken, otomobilde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

