blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ekim, 2024 14:35 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bahçesinde Yetişen Kabağı Görünce Şaşkınlığını Gizleyemedi

Karabük’te bir bahçede yetişen 40 kilogramlık kabak boyu ve kilosu ile üreticisini şaşırttı.

Melise Köyü’nde yaşayan Fahri Akbıyık bahçesine kabak yetiştirmek için tohum ekti. Hasat vaktine yakın zamanda bahçesini gezen Akbıyık, boyu uzun kilosu fazla olan kabağı görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Bahçesinden aldığı kabağı tartının üzerine bırakan üretici, kabağın 40 kilo 650 gram geldiğini gördü.
Akbıyık, kabağı görenlerin hayretler içerisinde kaldığını, ekmek için tohumlarından istediklerini dile getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Seyir halindeki Tofaş otomobil alev topuna döndü

Düzce’de seyir halindeki araba bir anda alev aldı. Alev topuna dönen arabadaki yangın itfaiye gruplarının çalışması ile söndürüldü.
Yangın Beyciler Mahallesi 1752. Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran Konuralp istikametinden Düzce istikametine seyir halinde olan şoförü ve plakası öğrenilemeyen Tofaş arabadan belirlenemeyen bir sebeple alevler yükseldi. Şoförü arabası terk ederken, araç kısa mühlet içerisinde alev topuna döndü. Etraftakilerin ihbarı ile bölgeye ulaşan Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü takımları alev topuna dönen arabadaki yangını söndürerek denetim altına aldı. Araba kullanılamaz hale geldi. Husus ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin