Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Ağustos, 2014 14:51 tarihinde yayınlandı
0

Bahattin Gazi Anma günü ve Dede Yaylası Şenlikleri yapılacak

1994 yılından itibaren Bahattin Gazi Vakfı ve Karabük Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Karabük’ün manevi kurucusu “Bahattin Gazi’yi Anma ve Dede Yaylası Şenlikleri” yarın yapılacak.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Karabüklülerin yoğun ilgi göstermesi beklenen Bahattin Gazi’yi Anma ve Dede Yaylası Şenlikleri, saat 11.00’de Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak. Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından etkinliklere katılan protokol üyeleri tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılacak. Ardından Bahattin Gazi Vakfının faaliyetleri anlatılacak. Daha sonra Safran Tasavvuf Müziği Topluluğu tarafından İlahi Dinletisi sunulacak. Misafirlerin konuşmalarının ardından Geleneksel Pilav ikramı yapılacak. Mevlid-i Şerif okunmasından sonra çeşitli etkinliklerle program sona erecek. 

Bizi sosyal medyadan takip edin
yaglidere deresinde kaybolan amca sedat celikin cansiz bedenine 4 gun sonra ulasildi 6jS4VeIT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Yağlıdere Deresi’nde kaybolan amca Sedat Çelik’in cansız bedenine 4 gün sonra ulaşıldı.

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 23 Mayıs tarihinde balık avlamak için yeğeni ile birlikte dereye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Sedat Çelik’in cansız bedenine, olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.

Sedat Çelik, yeğeni ile birlikte Yağlıdere Deresi’nde balık avladığı sırada akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları 4 gündür aralıksız sürdürülüyordu.

Dron destekli yürütülen çalışmalarda, Kaşdibi köyü köprüsü civarında dere içerisinde bir görüntü tespit edildi. Bunun üzerine belirtilen bölgede yoğunlaştırılan çalışmalar sonucunda Sedat Çelik’in cansız bedenine ulaşıldı.

Dereden çıkarılan Çelik’in cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin