Reklam
Reklam

Baharın Hebercisi Olan Laleler Açıyor

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Mart, 2017 13:59 tarihinde yayınlandı
0

Kasım ayında toprakla buluşan 30 bin lale soğanı baharın gelmesiyle birlikte yapraklanmaya ve çiçek açmaya başladı.

Baharın habercisi laleler rengarenk görüntüsüyle Karabük’ü süslemeye başladı. Karabük Belediyesi ekipleri tarafından 1,5 – 2 ay ömrü olan laleler, Mayıs ayının sonuna kadar Karabük şehrini süsleyecek. 30 bine yakın lale fidanının dikildiği şehrin muhtelif noktalarındaki orta refüj ve döner kavşaklarda çiçek vermeye başlayan laleler özellikle Kent Meydanı’na ayrı bir renk kattı. Kent Meydanı’ndaki banklara, günün yorgunluğunu atmak için gelen vatandaşlar rengarenk lalelerin güzelliğine bakarak stres atıyor. Mayıs ayı sonuna kadar çiçek vermeyi sürdürecek laleler daha sonra mevsimlik çiçeklerle değiştirilecek.

 

 

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

kastamonuda uyusturucu operasyonu 2 gozalti G9BbTnvT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 470 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, bir iş yeri ile bir eve eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda yapılan aramalarda 470 adet sentetik ecza hapı, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 2 adet şarjör, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet havalı tabanca, 65 adet 9 milimetre çapında fişek, 11 adet av fişeği ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 3 bin TL nakit para ele geçirildi.

Konuyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin