Yusuf Korkmaz tarafından
29 Eylül, 2023 15:19 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:29
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı  

Madde bağımlılığının azaltılması ve önlenmesi, bağımlılıkla mücadele faaliyetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi, madde bağımlılarının eğitilmesi ve topluma kazandırılması, bağımlılıkla mücadelede paydaşlar arasında sağlıklı bir iş birliği ve koordinasyon sağlanması amacıyla gerçekleştirilen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Mustafa Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi. Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Vali Mustafa Yavuz’un yanı sıra; Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Vali Yardımcısı Muhittin Gürel, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Elif Çepni, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilci ve yetkilileri ile kurul üyeleri katıldı. Bağımlılık ile ilgili istatistikî verilerin sunumunun gerçekleştirildiği toplantıda, Karabük''te uyuşturucu başta olmak üzere bağımlılık yapan maddelerle ile etkin şekilde mücadele ve çocukların suçtan korunması kapsamında ilgili kurumların işbirliği içerisinde ve koordineli şekilde çalışarak, alınacak tedbirler görüşüldü. (Yusuf Korkmaz)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Berkay Doğan tarafından
13 Ekim, 2025 12:29 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

AK Parti’den Orman Genel Müdürlüğü’ne Ziyaret

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, beraberindeki milletvekilleri ve bölge temsilcileriyle birlikte Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, Karabük ve çevresinde faaliyet gösteren  orman kooperatiflerinin sorunları, talepleri ve çözüm önerileri  ele alındı.

Ziyarette; AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, Yenice İl Genel Meclis Üyesi,  S.S. Karabük Bölgesi Orman Kooperatifleri Birliği Başkanı Metin Doğancı, Zonguldak-Bartın-Karabük Üst Birlik Başkanı Cemal Soylu  ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Toplantıda, bölgedeki orman köylülerinin ve kooperatiflerin üretim, istihdam ve gelir artışına yönelik beklentileri ile  saha uygulamalarında karşılaşılan sorunlar  kapsamlı biçimde değerlendirildi. Ayrıca,  orman ürünlerinin değerlendirilmesi, kooperatiflerin güçlendirilmesi ve sürdürülebilir ormancılık faaliyetlerinin geliştirilmesi  gibi başlıklar üzerinde duruldu.

Görüşmenin ardından açıklama yapan  AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, toplantının oldukça verimli geçtiğini belirterek şunları söyledi:

 “Milletvekillerimiz, belediye başkanımız, il genel meclis üyemiz ve kooperatif başkanlarımızla birlikte Orman Genel Müdürümüz Sayın Bekir Karacabey’i ziyaret ettik.

 Orman kooperatiflerimizin istek, öneri ve taleplerini görüştüğümüz, çözüm odaklı bir toplantı gerçekleştirdik. Sayın Genel Müdürümüze nazik misafirperverlikleri ve bölge ormancılığına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” Ziyaretin,  Karabük ve çevresinde ormancılık sektöründe faaliyet gösteren kooperatiflerin güçlendirilmesi ve bölge ekonomisine katkının artırılması açısından önemli bir adım olduğu ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin