Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mart, 2024 08:36 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

“Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu” Toplantısı

Karabük Valiliğinde “Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı”, Karabük Valisi Mustafa Yavuz başkanlığında yapıldı.
Madde bağımlılığının azaltılması ve önlenmesi, bağımlılıkla mücadele faaliyetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi, madde bağımlılarının eğitilmesi ve topluma kazandırılması, bağımlılıkla mücadelede paydaşlar arasında sağlıklı bir iş birliği ve koordinasyon sağlanması amacıyla gerçekleştirilen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına, Vali Yavuz’ın yanı sıra; Cumhuriyet Başsavcısı Koray Kesgin, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, Vali Yardımcısı Muhittin Gürel, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri, sivil toplum kuruluşları temsilci ve yetkilileri ile kurul üyeleri katıldı.
Bağımlılık ile ilgili yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, Karabük’te uyuşturucu ile mücadele başta olmak üzere bağımlılık yapan maddelerle ile etkin şekilde mücadele ve geçlerin uyuşturucu ve her türlü suçtan korunması kapsamında ilgili kurumların iş birliği içerisinde ve koordineli şekilde çalışarak, alınacak tedbirler görüşüldü.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mart, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Cinsel saldırı suçundan 25 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Samsun’da cinsel akın cürmünden 25 yıl 4 ay 7 gün mahpus cezası bulunan şahıs yakalandı.
Edinilen bilgiye nazaran, İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı grupları koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, "nitelikli cinsel saldırı" hatasından 25 yıl 4 ay 7 gün mutlaklaşmış mahpus cezası ile aranan T.K. yakalandı. Şahıs, emniyetteki süreçlerinin akabinde cezaevine teslim edildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.