
Çorum’da denetimden çıkan arabanın takla atarak diğer bir araca çarptığı kazada 25 yaşındaki genç öğretmen hayatını kaybetti, babası ise ağır yaralandı.
Feci kazanın KGYS kameralarına yansıdı. Kaza, dün Çorum kent merkezindeki İnönü Caddesi üzerinde bulunan Burunçiftliği Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Can Keser (25) idaresindeki 19 TP 492 araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda denetimden çıktı. Trafik levhasına çarpan araba takla attıktan sonra yol ortasına devrildi. Kazada şoför Can Keser, olay yerinde hayatını kaybederken babası Muzaffer Keser ise yaralandı.


Baba ve oğlunu ayıran feci kaza güvenlik kamerasına bu türlü yansıdı
Kastamonu’da alev alev yanan jimnastik salonuna yıldırımın düşme anı kamerada
Kastamonu’da küle dönen jimnastik salonuna yıldırımın düştüğü anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Olay, akşam saatlerinde Kuzeykent Mahallesi Kamil Demircioğlu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait jimnastik salonuna yıldırım düştü. Yıldırımın etkisiyle çıkan yangında salon kullanılmaz hale geldi. Alevleri fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, jimnastik salonunun bitişiğinde bulunan binalara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yıldırımın jimnastik salonuna düştüğü ve ardından yangının başladığı anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu görüntülendi. Görüntülerde yıldırımın binaya isabet ettiği görülüyor. Yıldırım düştükten kısa süre sonra salonun üzerini kapatan çadırın tutuşmasıyla yangının başladığı görüldü.

