
Çorum’da denetimden çıkan arabanın takla atarak diğer bir araca çarptığı kazada 25 yaşındaki genç öğretmen hayatını kaybetti, babası ise ağır yaralandı.
Feci kazanın KGYS kameralarına yansıdı. Kaza, dün Çorum kent merkezindeki İnönü Caddesi üzerinde bulunan Burunçiftliği Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Can Keser (25) idaresindeki 19 TP 492 araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda denetimden çıktı. Trafik levhasına çarpan araba takla attıktan sonra yol ortasına devrildi. Kazada şoför Can Keser, olay yerinde hayatını kaybederken babası Muzaffer Keser ise yaralandı.


Baba ve oğlunu ayıran feci kaza güvenlik kamerasına bu türlü yansıdı
Karabük’e Gençlik ve Sporda 5 Milyarlık Yatırım
AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, Karabük’e gençlik ve spor alanında son 24 yılda yaklaşık 5 milyar liralık yatırım kazandırıldığını açıkladı.
Salt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gençlere yönelik yatırımların hız kesmeden sürdüğünü belirterek, “Türkiye Yüzyılı’nın mimarı gençlerimizdir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yatırım yapmayı sürdürüyoruz” dedi.
Karabük’ün spor altyapısında büyük bir dönüşüm yaşadığını ifade eden Salt, 2002-2026 yılları arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplam 68 tesisin hizmete kazandırıldığını söyledi. Kentte 10 öğrenci yurdu, 2 stadyum, 8 spor salonu, 5 gençlik merkezi, olimpik yüzme havuzu, açık spor alanları ve sentetik futbol sahalarının gençlerin hizmetinde olduğunu kaydetti.
80 BİN SPORCU KARABÜK’TE AĞIRLANDI
Karabük’ün artık ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarının önemli merkezlerinden biri haline geldiğini vurgulayan Salt, yalnızca 2026 yılı içerisinde yaklaşık 7 bin sporcu ve antrenörün kentte ağırlandığını ifade etti.
2002-2026 yılları arasında ise toplam 80 bine yakın sporcu ve antrenörün Karabük’e geldiğini belirten Salt, spor turizminin şehir ekonomisine de önemli katkılar sunduğunu dile getirdi.
CİMNASTİK SALONU YAZ AYLARINDA AÇILACAK
Yenimahalle’de yapımı devam eden cimnastik salonunda çalışmaların son aşamaya geldiğini açıklayan Salt, modern tesisin yaz aylarında hizmete açılmasının hedeflendiğini söyledi.
Karabük’te gençlik ve spor yatırımlarının artarak devam edeceğini belirten Salt, gençlerin daha donanımlı ortamlarda eğitim, spor ve sosyal faaliyetlerini sürdürebilmeleri için çalışmaların süreceğini ifade etti.

