Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2023 10:05 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ayvalık’ta 47 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik’ten kaçamadı

 Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yasadışı yollarla Yunanistan’ın Midilli Adası’na gitmek isteyen 47 düzensiz göçmen yakalandı.

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde Ayvalık açıklarında bir grup göçmenin bulunduğu bilgisini alan Sahil Güvenlik hemen harekete geçti. Bünyesindeki TCSG-28 ve KB-4510 botlarını bölgeye gönderen Sahil Güvenlik, lastik botu durdurarak, botun içindeki 47 düzensiz göçmeni kıskıvrak ele geçirdi. Ayvalık’ın Cunda Adası’ndaki Sahil Güvenlik Komutanlığı’na getirilen göçmenlere burada yiyecek, içecek, ilaç ve tıbbi malzeme gibi insani yardımlarda bulunuldu. 47 göçmen hakkında yasal işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.  (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Akrobasi hareketleri yapan motosikletliler sivil trafik ekiplerine takıldı

Düzce’de şikayetlerin yoğun geldiği Üniversite hastanesi otoparkında sivil kontrol yapıldı. Akrobasi hareketleri yapan motosiklet şoförlerine cezai süreç uygulandı.
Düzce Üniversitesi Hastanesinin otoparkında son günlerde artan şikayetler üzerine bölgede polis gruplarınca kontrol yapıldı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü trafik tescil ve denetleme şube müdürlüğü grupları daima şikayetlerin geldiği Düzce Üniversitesi otoparkında sivil kontrol gerçekleştirdi. Bölgede bulunan motosiklet şoförlerinin akrobasi hareketleri, abartı egzoz ile yaptıkları hareketler sivil trafik takımlarınca kayıt altına alındı. Otopark çıkışında da yapılan kontrol ile birlikte onlarca motosikletli şoför kontrole alındı. Bir çok hususta yapılan kontrolde hem akrobasi hareketleri yapan hem abartı egzozlarla ilerleyen yahut eksikleri olan şoförlere çeşitli hususlardan binlerce lira cezai süreç uygulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin