Ayrıldığı kız arkadaşı görüşmeyi kabul etmeyince kendini bıçakladı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ağustos, 2023 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Ayrıldığı kız arkadaşı görüşmeyi kabul etmeyince kendini bıçakladı

Samsun’da bir genç kendisinden ayrılan kız arkadaşının görüşmek istememesi üzerini kendini sağ dizinden bıçakladı.

Olay, İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, sağ dizinden bıçakla yaralı halde Gazi Devlet Hastanesine giden E.M.D.(23) tedavi altına alındı. Yaralı genç polislere yolda yürürken tanımadığı alkollü bir kişinin sigara istediği vermeyince de kendisini bıçakladığını argüman etti. Polis yaptığı araştırma sonucu E.M.D.’nin palavra konuştuğunu tespit edince, yaralı genç olayı itiraf edip kendi kendini bıçakladığını söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin