Reklam
Reklam

Aynı mahalledeki iki aracı kurşuna tuttular

ayni mahalledeki iki araci kursuna tuttular d9rzEgQ1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Aralık, 2024 12:45 tarihinde yayınlandı
0

Çorum’da birebir mahallede park halinde olan iki araç kimliği meçhul kişi ya da şahıslar tarafından kurşunlandı. Polis grupları, olayın faillerinin yakalanması için çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye nazaran, Beytepe 1. Cadde üzerinde park halinde olan, O.Y. isimli vatandaşa ilişkin 19 KZ 202 plakalı hafif ticari araç, kimliği bilinmeyen kişi ya da şahıslar tarafından kurşunlandı. Birebir mahalledeki Beytepe 7. Sokak üzerindeki, E.Y.’ye ilişkin park halindeki 05 KF 595 plakalı araç da saldırganlar tarafından kurşunlandı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine iki olay yerine de polis grupları sevk edildi. Polis takımları tarafından iki araçta da incelemelerde bulunuldu.

Polis grupları araçları kurşunlayan kişi ya da şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Refakatçi olarak hastaneye giderken kazada hayatını kaybetti

refakatci olarak hastaneye giderken kazada hayatini kaybetti uO6Pu91p
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 08:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da hastanede yatan eltisine refakatçi olarak giderken içinde bulunduğu otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu ağır yaralanan kadın olay yerinde hayatını kaybetti, hastanın eşi olan araç sürücüsü ise ağır yaralandı.

Kaza, 19 Mayıs ilçesi Sinop yolu Erenköy mevkisinde saat 05.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü ilçesinde ikamet eden Mehmet Özmen (35), Bafra ilçesinde özel bir hastanede tedavi altında bulunan eşinin yanında refakatçi olarak kalması için yengesi Zeliha Özmen’i (33) hastaneye götürmek için yola çıktı. Mehmet Özmen idaresindeki 46 AGC 201 plakalı otomobil, Samsun istikametinden 19 Mayıs ilçesi yönüne seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil alev alarak yanmaya başladı. Yanan araç itfaiye tarafından söndürülürken, ağır yaralanan sürücü Mehmet Özmen, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta yolcu olarak bulunan Zeliha Özmen ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden kadının cenazesi, 19 Mayıs Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin