Aynı mahalledeki iki aracı kurşuna tuttular - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
ayni mahalledeki iki araci kursuna tuttular d9rzEgQ1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Aralık, 2024 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Aynı mahalledeki iki aracı kurşuna tuttular

Çorum’da birebir mahallede park halinde olan iki araç kimliği meçhul kişi ya da şahıslar tarafından kurşunlandı. Polis grupları, olayın faillerinin yakalanması için çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye nazaran, Beytepe 1. Cadde üzerinde park halinde olan, O.Y. isimli vatandaşa ilişkin 19 KZ 202 plakalı hafif ticari araç, kimliği bilinmeyen kişi ya da şahıslar tarafından kurşunlandı. Birebir mahalledeki Beytepe 7. Sokak üzerindeki, E.Y.’ye ilişkin park halindeki 05 KF 595 plakalı araç da saldırganlar tarafından kurşunlandı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine iki olay yerine de polis grupları sevk edildi. Polis takımları tarafından iki araçta da incelemelerde bulunuldu.

Polis grupları araçları kurşunlayan kişi ya da şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplidaki imam hatip ortaokulu insaatinda denetim gerceklestirdiler iDWnRTQF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’daki İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında Denetim Gerçekleştirdiler

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapımı İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve ilçe protokol üyeleri, Alaplı’da yapım süreci hızla ilerleyen İmam Hatip Ortaokulu inşaat sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret programına Milletvekili Saffet Bozkurt’un yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör ve teşkilat mensupları katılım sağladı. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan okul binasını gezen heyet, yüklenici firma yetkililerinden teknik detaylar ve projenin teslim süreciyle ilgili kapsamlı bir brifing aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı’nın eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımların takipçisi olduklarını vurguladı. Bozkurt, çocukların modern ve güvenli alanlarda eğitim görmesinin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, okulun donanımı ve mimarisiyle ilçeye değer katacağını ve planlanan takvimde tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise okulun tamamlanmasıyla bölgedeki derslik ihtiyacının önemli ölçüde giderileceğini kaydetti. Modern laboratuvarlar, kütüphane ve sosyal donatı alanlarıyla projelendirilen okulun, ilçenin eğitim kalitesine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor. Protokol üyeleri, incelemelerin ardından şantiye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin