Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
Topçu Galeri

Aynı mahallede ikinci yangın: Samanlık ve ambar çıkan yangında kullanılmaz hale geldi

Gündem Yayın: 07.10.2023 16:00
Kaynak: İHA
Aynı mahallede ikinci yangın: Samanlık ve ambar çıkan yangında kullanılmaz hale geldi

Karabük’ün Ovacık ilçesinde çıkan yangında alevlere teslim olan samanlık ve ambar kullanılmaz hale geldi.

Olay, Gümüşler Mahallesi’nde meydana geldi. Ramazan Şahin’e ait samanlıkta henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler buğday ambarına sıçrarken durumun bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Sabah saatlerinde aynı mahallede ahşap evin de çıkan yangında kullanılmaz hale gelmesi üzerine ekipler kundaklama şüphesi üzerine çalışma başlattı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Paylaş:

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Huzur ve Güven Uygulaması

Karabük Yayın: 15.11.2023 13:56
Karabük’te Huzur ve Güven Uygulaması

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü  ekipleri,  İl Merkezi ve İlçelerde huzur ve güven uygulaması gerçekleştirdi.

Karabukte Huzur ve Guven Uygulamasi3 jpg

38 Ekip ve 101 personelin görev aldığı huzur ve güven uygulamasında  çeşitli suçlardan aranan 2 kişi yakalanırken, eksikliği tespit edilen 31 araca da cezai işlem uygulandı.

Karabukte Huzur ve Guven Uygulamasi1

Yapılan uygulamalara İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse de katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Müdür Köse, “Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için tüm görevlilerimizle sahadayız. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği ve şehrimizde mevcut huzur ve güven ortamının artarak devamı için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (Ramazan Öztürk)

Karabük’te 12 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Karabük Yayın: 15.11.2023 13:49
Karabük’te 12 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Karabük’te hakkında nitelikli cinsel saldırı suçundan 12 yıl hapis cezası ve yakalama kararı bulunan firari şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde yürüttükleri denetim faaliyetleri çerçevesinde hakkında “nitelikli cinsel saldırı” suçundan 12 yıl hapis cezası ile yakalama kararı bulunan ve açık cezaevinden firar ettiği tespit edilen K.K.’yı yakaladı.
Gözaltına alınan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.
İl Emniyet Müdürlüğü, şehirde vatandaşların huzurunu ve güvenliğini bozacak her türlü suçun önlenmesine, faillerinin en kısa sürede yakalanarak adalet önüne çıkartılmasına ve suçluların vatandaşlar arasında rahat rahat dolaşmasına asla izin verilmeyeceğini belirtti. (İHA)

Kontrolden çıkan otomobil dubaları kırdı

Karabük Yayın: 05.12.2023 21:10
Kontrolden çıkan otomobil dubaları kırdı

Karabük’te kontrolden çıkan otomobilin dubaları kırarak durduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, Üniversite Mahallesinde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen sürücü idaresindeki 78 AAN 796 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak bir kafenin önünde bulunan taş dubaları kırdı. Şans eseri yaralananın olmadığı kaza anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza sırasında olay yerinde kimsenin olmaması faciayı engellerken araçta maddi hasar oluştu. (İHA)