Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Temmuz, 2014 07:39 tarihinde yayınlandı
0

Aynı Anda 15 Kişiyi Mat Etti

ZONGULDAK 20 Yaş Altı Asya Satranç Şampiyonu ve Türkiye Satranç 1. Ligi Masa 2.’si Hindistanlı Swayams Mishra, Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde düzenlenen etkinlikte aynı anda oynadığı 15 kişiyi mat etti. Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü’ne iki yıl önce transfer olan 20 Yaş Altı Asya Satranç Şampiyonu ve Türkiye Satranç 1. Ligi Masa 2.’si Hindistanlı Swayams Mishra, Alaplı Kaymakamlığı tarafından düzenlenen satranç turnuvasında gösteri maçı yaptı. 15 satranç oyuncusu ile aynı anda maç yapan Hintli Swayams Mishra, 2 saat süren oyunda 15 satranç oyuncusunu mat etti. Aynı zamanda “Grand Master” unvanına sahip olan bilgisayar mühendisi Swayams Mıshra, ilçeye ilk kez geldiğini, Alaplı ve Ereğlili satranççıların iyi olduğunu söyledi. Eylül ayında Bulgaristan, Yunanistan ve Litvanya’da düzenlenecek müsabakalarda da yer alacağını kaydeden Mishra, “Benim için iyi bir tecrübe olacak. Buradaki oyuncular gayet iyi, satranç her geçen gün burada gelişiyor. Ümit ediyorum ki ileride international master oyuncular bu semtten çıkacak. Eylül ayında Bulgaristan, Yunanistan ve Litvanya’da düzenlenecek müsabakalarda da yer alacağım” dedi. Alaplı Aktif Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Semih Özdemir ise, “Kulüp olarak Türkiye Birinci Ligi’nde oynuyoruz. 22-29 Haziran tarihlerinde Konya’da yapılan Türkiye Satranç Birinci Ligi’nde mücadele ettik. Hedefimiz gelecek yıl yapılacak müsabakalarda ilk 3’e girmektedir” diye konuştu. Swayams Mishra’ya karşı oynayan sporculardan Çise Güntay, oldukça heyecanlı olduğunu belirterek, “Geçen yıllarda Zonguldak’ta yarışmıştım. Orada başarılı olamamıştım. Şimdi yine aynı hisleri taşıyorum, yani heyecanlıyım” dedi. Hindistanlı Swayams Mıshra, yan yana masalarda oturan ve yaşları 14 ila 50 arasında değişen 15 sporcu ile 2 saat boyunca satranç oynadı. Müsabakayı ise 15-0 kazandı. Müsabakayı sporcuların ailelerinin yanı sıra Alaplı Kaymakamı Yıldırım Malgaç izledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kamyon ve otomobile carpan arac takla atti 2 yarali jTzHZg2d
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Kamyon ve otomobile çarpan araç takla attı: 2 yaralı

DÜZCE (İHA) – Düzce Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köyü Köprüsü üzerinde meydana gelen kazada, bir araç önce kamyona, ardından ise başka bir otomobile çarparak takla attı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Kuzey Çevre Yolu Muncurlu Köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Akçakoca istikametine seyir halinde olan 81 AEN 374 plakalı Opel marka otomobil, köprü üzerinde Fındıklı Aksu köyü istikametine gitmekte olan 81 EN 120 plakalı kamyona, ardından da 81 FP 234 plakalı Toyota marka otomobile çarparak takla attı. Kazada, isimleri henüz öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Düzce Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin