Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2024 16:36 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ayının peşine düştü, yuvasında görüntüledi

Bolu’da ormanda kamp yaparak doğayla iç içe vakit geçiren doğasever Abdullah Aksoy, fark ettiği ayı yuvasına fotokapan kurdu. Doğasever Aksoy, ağaca bağladığı fotokapanla ayıyı yuvasında görüntüledi.
Bolu’da doğa tutkunu Abdullah Aksoy, kamp yaptığı ormanda gezen bir ayının peşine düştü. Aksoy, ayının peşinde düştüğü anları video kaydına aldı. Bir süre ormanlarda gezerek ayıyı arayan Aksoy, orman içerisinde bir ağacın dibinde bir yuva olduğunu fark etti. Yuvada inceleme yapan Abdullah Aksoy, ayının pençe izlerini gördü. Ayıyı görüntülemek için ağaca fotokapan takan Aksoy, kurduğu fotokapan ile gece saatlerinde yuvasına gelen ayıyı görüntülemeyi başardı.
Ayının peşine düştüğü anları anlatan Abdullah Aksoy, “Korktum, ayının peşindeyiz. Çok akıllı bir ayıyla karşı karşıyayız. Bunu bir belgesele dönüştürüyoruz. Ayıyı rahatsız etmeden. İnsan gibi yaşıyor. Kendisine yatak yapmış. Ağaçları birbirine geçirerek barınak yapmış. Ben ilk defa gördüm inanamadım” dedi.
Ayının yuvasına gelme anları fotokapana yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2025 13:26 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yenice’de kayıp hayvanını arayan yaşlı adam ormanlık alanda ölü bulundu

Karabük'ün Yenice ilçesinde kayıp hayvanını aramak için evden ayrılan yaşlı adam ormanlık alanda ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Hüseyinbeyoğlu Köyünde yaşayan 69 yaşındaki Sabri Yılmaz, arkadaşıyla birlikte 3 gündür kayıp olan hayvanını aramak için ormana gitti. Bir süre sonra Yılmaz ve arkadaşı birbirlerinden ayrılarak iki farklı noktada hayvanı aramaya devam etti.

Yılmaz, saatlerce aramanın ardından hayvanını bulamayınca arkadaşını arayarak çok yorulduğunu belirterek eve dönüş yapacağını söyledi.

Akşam eve geri dönmeyen ve kendisinden haber alamayan Yılmaz'ın yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi. AFAD ekiplerinin de destek vermesiyle bölgede arama çalışması başlatıldı. Yaklaşık 7 saatlik aramanın ardından Yılmaz'ın cansız bedeni ormanlık alanda bulundu. Yapılan incelemenin ardından Yılmaz'ın naaşı Yenice Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatılırken, yaşlı adamın kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsi sonrası belli olacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.