Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde fındık bahçesine giren 2 ayı cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.
Olay, Çamlıhemşin ilçesine bağlı Sıra köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiyle nazaran, Sıra köyünde bir vatandaş, fındık bahçesinden sesler geldiğini fark etti. Sese yanlışsız giden vatandaş 2 ayının ağaçlara tırmanarak fındıklarını yediğini gördü. O anları cep telefonu ile saniye saniye kaydeden vatandaş, “Adamlar fındık yevmiyecisi bulamıyor bunlar çift kişi gelmiş. Bir de karısını da getirmiş. O kadar taze fındık yeme hasta eder” diyerek ayılara seslendi.


Ayıların fındık keyfi kameraya yansıdı
Düzce’de üzerine ağaç devrilen araca “hatalı park” cezası
Düzce’de hafif ticari aracın üzerine ağaç devrildi. Hatalı park edildiği belirlenen aracın sürücüsüne ulaşılamayınca plakasına 1640 lira ceza uygulandı.
Edinilen bilgiye göre, Kültür Mahallesi Mehmet Akif Caddesi Anıtpark mevkisinde park halinde bulunan hafif ticari aracın üzerine ağaç devrildi. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Düzce Belediyesi itfaiye ve trafik polisi ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, aracın üzerine devrilen ağacı motorlu testereyle keserek parçalara ayırdı ve kaldırdı.
Trafik polisleri, hafif ticari aracın hatalı yere park edildiğini tespit ederek plakasına 1640 lira para cezası uyguladı.

