Reklam
Reklam
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
24 Ekim, 2023 15:21 tarihinde yayınlandı
0

Ayı Ailesi Safranbolu’da Görüldü

Ayı ailesi Karabük’ten sonra şimdi de Safranbolu İlçesinde görüldü. Ormandan şehre inen ayı ve yavrusu cep telefonu ile görüntülendi.

Safranbolu Bağlarbaşı Mahallesinde seyir halindeyken bir evin bahçe duvarına tırmanmaya çalışan yavru ayıyı gören aracın sürücüsü hızını yavaşlatırken, yanındaki arkadaşı cep telefonu ile ayıları kayıt etti. Görüntüde  bir süre sonra duvarda beliren anne ayının  ağzıyla ısırarak yavrusunu yukarıya çekmeye çalıştığı, ancak anne ayının bunda  başarılı olamadığı görülüyor.

Yanına indikten sonra duvarı aşıp tekrar bahçeye geçen annesinin peşinden gidemeyince yolda koşmaya başlayan yavru ayı park halindeki otomobilin üzerine çıkarak, bahçeye geçmek istedi. Kıs süreli panik yaşayan sürücü ve arkadaşı güzergahlarına devam ederken, kaydın sona ermesiyle ayı ve yavrusunun akıbeti ise bilinmiyor. (Ramazan Öztürk)

AYI 4 jpg

Bizi sosyal medyadan takip edin
kelkit cayinin debisi yukseldi 8 asirlik koprunun ayaklari sular altinda kaldi rnKt5P5r
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Kelkit Çayı’nın debisi yükseldi, 8 asırlık köprünün ayakları sular altında kaldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde etkili olan yağışlar sonrası Kelkit Çayı’nın debisi yükseldi. 8 asırlık Talazan Köprüsü’nün ayakları sular altında kaldı.

Kentte etkili olan yağışların ardından Kelkit Çayı, Reşadiye ilçesinde taşkına neden olurken Niksar ilçesinde taşma noktasına geldi. Kelkit Çayı’nda debinin yükselmesiyle 8 asırlık geçmişiyle bilinen Talazan Köprüsü’nün ayakları tamamen suyla kaplandı. Sabah saatlerinde çekilen görüntüler ile gün içerisinde kaydedilen görüntüler arasında su seviyesindeki artış dikkat çekti.

Bölge sakinlerinden bir vatandaş, yıllardır böyle bir manzarayla karşılaşmadığını belirterek, “50 yaşındayım ilk defa buranın böyle aktığını görüyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin