Aydınlıkevler Mahallesi SYM Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Mayıs, 2017 12:04 tarihinde yayınlandı
0
0

Aydınlıkevler Mahallesi SYM Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

 

2016-2017 Eğitim Öğretim yılının sona ermesi ile birlikte Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğince Sosyal Yaşam Merkezlerinde açılan kursları başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları verilmeye devam ediliyor.

Aydınlıkevler Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi kursiyerlerinin sertifika törenine Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Gümüş, Karabük Halk Eğitim Müdürü Dursun Yeşiloğlu, Karabük Belediyesi Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cavit Kesginci, MHP Karabük Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Meşe, MHP Karabük Kadın Kolları Başkanı Reşide Yıldırım, Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı İbrahim Harmanbaşı, Sosyal Yaşam Merkezleri Sorumlusu Aydın Karataş, Aydınlıkevler Mahallesi Muhtarı Adem Maden ve kursiyerler katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından Aydınlıkevler Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde açılan kurslarda kurslarını başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak ve bartin icin firtina uyarisi wOdn9KwB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak ve Bartın için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi, Batı Karadeniz’in doğusu için fırtına uyarısında bulundu.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde rüzgârın 17 Nisan 2026 günü öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesinin beklendiği, uyarının ise 13.00 ile 23.59 saatleri arasında geçerli olacağı bildirildi.

Meteorolojik değerlendirmede, fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, çatı uçması ve ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin