Kocaelispor Teknik Sorumlusu Aydın Günaydın, Boluspor maçının akabinde yaptığı açıklamada, “Şampiyonluğa oynayan bir grubun başındayız, kolay değil. Bir kenti temsil ediyoruz. Lakin oyuncularımızın performansından sahiden çok memnunum” dedi.
Trendyol 1.Lig’in 17. haftasında Kocaelispor deplasmanda karşılaştığı Boluspor’u 3-1 mağlup etti. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kocaelispor Teknik Sorumlusu Aydın Günaydın, galip geldikleri için memnun olduklarını tabir etti. Sonuçtan memnun olduklarını lisana getiren Günaydın, “Soğuk bir gece, biraz olsun ısıtabildiysek ne memnun bize. Ülke gerçeği şu ki güç durumlarda altyapısında çalışan bizler bu misyona geliyoruz. O kadar ağır sorumluluklarımız var ki anlatamam. Bu akşam Boluspor’u da tebrik ederim. Çok keyifli bir oyun oldu. Büyük bir zevkle izledik. İki kadro da geçiş oyunlarında çok tesirliydi ve seyircilere büyük bir seyir keyfi sundu. Biz dışarıda çok gerilimli ve gergin kaldık. Şampiyonluğa oynayan bir grubun başındayız, kolay değil. Bir kenti temsil ediyoruz. Fakat bu akşam oyuncularımızın performansından nitekim çok mutluyum. Daha dün bu misyona başladık. Bir gün içinde çok büyük bir değişim yapmak mümkün değil lakin oyuncularla konuştuk ve onları motive ettik. Bugün alanda büyük bir karakter gösterdiler. Geriye düştük lakin vazgeçmedik. Pes etmedik, çaba ettik. Gol ve golleri bulduk. Bu akşam aldığımız sonuçtan ötürü çok memnunum. Mutluluğum bir hafta boyunca sürecek kadar büyük. Son maçımızdı, bunu da tamamladık. Artık tekrar kendi misyonumuza döneceğiz. Hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Aydın Günaydın: “Oyuncularımızın performansından çok memnunum”
Zonguldak’ta akaryakıt istasyonuna dalan otomobil dehşet saçtı: 5’i çocuk 6 yaralı
Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesinde kontrolden çıkarak akaryakıt istasyonuna dalan otomobil, bankta oturan çocuklara çarptı. Feci kazada 5’i çocuk 6 kişi yaralandı.
Kaza, Alaplı-Ereğli Karayolu Göktepe altı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Alaplı istikametinden Ereğli yönüne seyir halinde olan H.Y. idaresindeki 67 TL 973 plakalı otomobil, virajda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Metrelerce savrulan otomobil, yol kenarında bulunan bir akaryakıt istasyonuna dalarak önce içerideki başka bir araca, ardından da o esnada istasyonun yakınındaki bankta oturan çocuklara çarptı.
Kazada istasyonun yakınında bulunan bankta oturan G.D., A.D., B.D., Y.S. ve E.A. isimli 5 çocuk ile otomobil sürücüsü H.Y. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralanan çocuklardan G.D. ve A.D. isimli kardeşlerin durumlarının ağır olduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

