Aydın "Gerekirse iç saha maçlarını çevre illerde oynarız." - Karabük Haber Postası
aydin gerekirse ic saha maclarini cevre illerde oynariz YbksFmIi jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2024 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Aydın “Gerekirse iç saha maçlarını çevre illerde oynarız.”

Karabük İdman Yurduspor Kulüp Başkanı Adem Aydın, stadyumda reklam alanlarının kiralanması noktasında kendilerinden habersizce bir firmanın reklam vermeye çalışmasına tepki göstererek, iç saha maçlarını çevre illerde oynamak için müraccat yapacaklarını söyledi.

Başkan Aydın, yaptığı yazılı açıklamasında” Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu reklam alanlarının kiralanması konulu Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kulübümüze gönderilen yazı doğrultusunda kulübümüzün iç saha müsabakalarında Karabük te faaliyet gösteren bir firma siyaseti kullanarak reklam vermeye çalışmaktadır. Malum firma varolma mücadelesi veren kulübümüze destek vermek yerine fırsatçılık yaparak kulübümüzden habersiz reklam yapmaya çalışmaktadır. Dr Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda reklam değeri içi saha müsabakalarımız ile sınırlıdır. Malum firmanın fırsatçılığına devam etmesi durumunda kimseye fırsatçılık yaptırmamak adına iç saha müsabakalarımızı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu yerine Bartın, Zonguldak ve Kastamonu da uygun bir sahada yapmak için gerekli müracaatlarımızı yapacağız dedi.”

Öte yandan yaşananlar sonucu komşu il Kastamonuspor kulübü sosyal medyasından yaptığı açıklama ile, “Kardeş kulüp Karabük İdman Yurduspor tarafından bugün kamuoyuna yönelik yapılan açıklamada; iç saha müsabakalarının Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu yerine komşu illerde oynatılması yönündeki öneri gündeme getirilmiştir. GMG Kastamonuspor Kulübü olarak; kardeş kulübümüz Karabük İdman Yurduspor’a Kastamonu Gazi Stadyumu’nun kapılarının sonuna kadar açık olduğunu bildirmek isteriz. Kardeşliğimizin sonsuza denk devamıdileğiyle” diyerek destek verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim2 2
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
11 Nisan, 2026 13:13 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Çağatay’dan Bartın’a İade-i Ziyaret

Karabük Valisi Oktay Çağatay, Bartın Valisi Nurtaç Arslan’a iade-i ziyarette bulundu.

Bartın Valiliği önünde Vali Arslan tarafından karşılanan Vali Çağatay, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. Karşılama töreninin ardından valilik makamına geçen iki vali, bir süre görüşerek bölgesel çalışmalar ve kamu hizmetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, kurumlar arası iş birliğinin önemi vurgulanırken, iki il arasındaki ilişkilerin daha da geliştirilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin sonunda Vali Oktay Çağatay, misafirperverliğinden dolayı Bartın Valisi Nurtaç Arslan’a teşekkür etti. Ziyarete Bartın Vali Yardımcısı Muhittin Gürel de eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin