Aydın "Gerekirse iç saha maçlarını çevre illerde oynarız." - Karabük Haber Postası
aydin gerekirse ic saha maclarini cevre illerde oynariz YbksFmIi jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Eylül, 2024 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Aydın “Gerekirse iç saha maçlarını çevre illerde oynarız.”

Karabük İdman Yurduspor Kulüp Başkanı Adem Aydın, stadyumda reklam alanlarının kiralanması noktasında kendilerinden habersizce bir firmanın reklam vermeye çalışmasına tepki göstererek, iç saha maçlarını çevre illerde oynamak için müraccat yapacaklarını söyledi.

Başkan Aydın, yaptığı yazılı açıklamasında” Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu reklam alanlarının kiralanması konulu Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kulübümüze gönderilen yazı doğrultusunda kulübümüzün iç saha müsabakalarında Karabük te faaliyet gösteren bir firma siyaseti kullanarak reklam vermeye çalışmaktadır. Malum firma varolma mücadelesi veren kulübümüze destek vermek yerine fırsatçılık yaparak kulübümüzden habersiz reklam yapmaya çalışmaktadır. Dr Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda reklam değeri içi saha müsabakalarımız ile sınırlıdır. Malum firmanın fırsatçılığına devam etmesi durumunda kimseye fırsatçılık yaptırmamak adına iç saha müsabakalarımızı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu yerine Bartın, Zonguldak ve Kastamonu da uygun bir sahada yapmak için gerekli müracaatlarımızı yapacağız dedi.”

Öte yandan yaşananlar sonucu komşu il Kastamonuspor kulübü sosyal medyasından yaptığı açıklama ile, “Kardeş kulüp Karabük İdman Yurduspor tarafından bugün kamuoyuna yönelik yapılan açıklamada; iç saha müsabakalarının Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu yerine komşu illerde oynatılması yönündeki öneri gündeme getirilmiştir. GMG Kastamonuspor Kulübü olarak; kardeş kulübümüz Karabük İdman Yurduspor’a Kastamonu Gazi Stadyumu’nun kapılarının sonuna kadar açık olduğunu bildirmek isteriz. Kardeşliğimizin sonsuza denk devamıdileğiyle” diyerek destek verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
barude dunya sanat gunu cesitli etkinliklerle kutlandi Om9kqCEi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 08:52 tarihinde yayınlandı
0
0

BARÜ’de Dünya Sanat Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı

Bartın Üniversite’sinde (BARÜ) Dünya Sanat Günü kapsamında düzenlenen resim, heykel, müzik ve atölye çalışmalarıyla sanatın farklı alanları bir araya getirildi.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü tarafından 15 Nisan Dünya Sanat Günü kapsamında bir program düzenlendi. Sanatın farklı alanlarını bir araya getiren etkinliğin açılışı Kutlubey Yerleşkesi İİBF- Eğitim Fakültesi Sergi Salonu’nda BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya ve Bartın Dernekler Federasyonu (BARFED) Başkanı Sabri Avcı‘nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Program, BARÜ Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim elemanları ile Bartın ilindeki görsel sanatlar öğretmenlerinin eserlerinin yer aldığı karma resim sergisinin gezilmesiyle başladı. Eserleri inceleyen Rektör Akkaya, sanatın birleştirici ve dönüştürücü gücüne vurgu yaparak emeği geçen akademisyen ve öğretmenleri tebrik etti.

Dünya Sanat Günü etkinlikleri çerçevesinde sulu boya, özgün baskı resim, desen ve lavi, ebru, heykel, anime ve manga ile müzik işitme alanlarında atölyeler düzenlendi. Alanında uzman akademisyenler ve öğrenciler tarafından yürütülen bu çalışmalarla katılımcılar keyifli dakikalar yaşadı.

Ayrıca program kapsamında sulu boya, yağlı boya ve ebru atölyelerinde çeşitli etkinlikler yapıldı. “Filmlerde Yaşayan Şarkılar” ve “Royal Jazz Band” konserleri, halk dansları ve modern dans gösterilerine de yer verildi. İki gün boyunca devam eden etkinlik, öğrencilerin yoğun katılımıyla tamamlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin