Ayder Yaylası’ndan kar manzaraları - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
ayder yaylasindan kar manzaralari IOdlpbW9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Kasım, 2024 12:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Ayder Yaylası’ndan kar manzaraları

Rize’nin Ayder Yaylası’nda kar yağışının son bulmasıyla muhteşem manzaralar ortaya çıktı.

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı dünyaca ünlü turizm merkezlerinden Ayder Yaylası’nda bir haftadır etkili olan kar yağışı sona erdi. Yağışın sona ermesi ile görüş mesafesi açıldı. Gelin tülü gibi kar ile örtülmüş çam ağaçları, karlı tepeler, karların arasından akan dereler vatandaşların cep telefonlarıyla çektiği fotoğraflara konu oldu. Bazı vatandaşlar ise kar yağışının son bulmasını fırsat bilerek naylon poşetler ile festival alanında kayarak alanı kayak pistine çevirdi. Eğlenceli dakikalar geçiren vatandaşlar kayın tadını doyasıya çıkardı.

Antalya’nın sıcağından Ayder’in soğuğuna geldiğini ancak herkese de tavsiye ettiğini dile getiren Haluk Onur Kılıç isimli turist “Antalya’dan geliyorum. Ayder çok güzel. Antalya’nın sıcağından sonra burası tabi bize biraz soğuk geldi. Herkese bu mevsimde gelmesini tavsiye ediyorum” dedi.

Kadir Kurkut isimli turizmci ise daha güzel bir yaz sezonu geçirebilmek için kış sezonunda renkli geçmesi gerektiğini, bu yıl karın erken yağmasının da buna ön ayak olduğunu dile getirerek “Antalya’dan misafirlerimiz var. Bu güzelliği göstermek adına misafirlerimizi buraya getirdim. Geçen yıllarda kar biraz gecikmeli oluyordu. Bu durumda bizi üzüyordu. Sonrasında daha güzel yazları yaşamak adına, bu ortamı da yaşamamız gerekiyor. Kar bu yıl erken geldi. Devamını da bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kiz kardesini kafede bir erkekle gorunce ortaligi birbirine katti xvYt21FB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Kız kardeşini kafede bir erkekle görünce ortalığı birbirine kattı

Bolu’da kafede kız kardeşini bir erkekle otururken gören ablanın çıkardığı tartışma sonrası polis ekipleri harekete geçti. Çevredeki bir vatandaşın da müdahil olduğu olayda kaçan kişiden şikayetçi olan kadın, ifadesine başvurulmak üzere karakola götürüldü.

Edinilen bilgiye göre, belediye binası yanındaki iş merkezinin bitişiğinde yer alan kafede kız kardeşini bir erkekle otururken gören kadın duruma tepki gösterdi. Masaya giderek şahıslara bağırmaya başlayan abla ile yanlarındaki kişi arasında tartışma çıktı. Sesleri duyan ve olaya dahil olan çevredeki bir vatandaşın da ablaya destek vermesi üzerine, kimliği henüz belirlenemeyen kişi panikleyerek kafeden uzaklaştı.

Kadının çığlıklarını duyan çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kaçan kişiden şikayetçi olan kadın ile tartışmaya müdahil olan vatandaş, ifadelerine başvurulmak üzere Bahçelievler Polis Merkezi’ne götürüldü.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin