Ayçiçek tarlası fotoğraf stüdyosu oldu - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:27
Güneş 06:52
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:05
Yatsı 20:24
İftara son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Ağustos, 2023 15:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Ayçiçek tarlası fotoğraf stüdyosu oldu

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yetişen ayçiçekleri Trakya’yı aratmayan görüntüler oluştururken vatandaşlar fotoğraf çekmek için bölgeye akın ediyor.
Her hafta Hakkari ve ilçelerini karış karış gezip tanıtan Gezgin ve Doğa gözlemcisi olarak bilinen öğretmen Ümit Bartın bu hafta Yüksekova’da gözde mekan olan ayçiçek tarlasını kadrajına aldı. İlçede bu sene güzel bir şekilde renk veren ayçiçek tarlası vatandaşların ilgisini çekerken, öğretmen Bartın, Trakya’yı aratmayan görüntüleri kayıt altına aldı. 10 dönümlük araziyi sarı renge boyayan ayçiçek tarlası yoldan geçenlerin uğrak mekanı oldu.

‘’İçinde gezen Trakya sanır’’
Trakya’yı aratmayan görüntüler sunduğunu belirten gezgin öğretmen Bartın, ‘’Köy gezilerimi gerçekleştirmek için Şemdinli’ye doğru yol aldım. Yüksekova merkezden çok da uzakta olmayan Demirkonak köyü bölgesinden geçerken yolun kenarında ayçiçek tarlasının olduğun farkederek biran bu güzel manzara karşısında çok mutlu oldum. Aslında Trakya bölgesinde bu gibi ayçiçek manzaraları var ama biran yaşadığımız muazzam güzellik elbette büyük bir sevinç. Sonra insanların arabalarından inip burada fotoğraf çekmeleri ve buranın ilgi odağı olması da çok güzel. Özellikle hepimizin buraları çok iyi koruması gerekiyor. Gözümüz gibi bakmamız ve etrafı kirletmememiz gerekiyor. Memleketimizde böyle yerlerin olması her açıdan güzellikler sunuyor insana” dedi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte subat ayinda 332 konut 33 is yeri satildi uXvESa9p
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Şubat ayında 332 konut, 33 iş yeri satıldı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarafından açıklanan konut satış istatistiklerine göre Karabük’te 2026 yılı Şubat ayında 332 konut, 33 iş yeri satıldı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2026 yılı Şubat ayına ilişkin konut satış istatistiklerini yayımladı.

Buna göre, Türkiye genelinde Ocak ayında ilk el konut satışı 37 bin 785, ikinci el konut satışı 86 bin 764 olmak üzere toplam 124 bin 549 konut olarak gerçekleşti.

Batı Karadeniz illerinden Karabük’te Şubat ayında 235’i ikinci el olmak üzere toplamda 332 konut satıldı. İşyeri satışları üzerinden ise 28’i ikinci el olmak üzere toplam 33 iş yeri satışı da gerçekleşti.

Aynı dönemde Zonguldak’ta ise 524 konut, 75 iş yeri, Bartın’da ise 164 konut, 23 iş yerisatışı gerçekleşti.

Bizi sosyal medyadan takip edin