Karabük’te, bir aparman binasında bulunan ayakkabıyı montunun içine saklayıp çalan kişi güvenlik kamerasına yakalandı.
Olay, gece saatlerinde Beşbinevler semtinde bir apartmanda meydana geldi. Binaya girip asansörle en üst kata çıktıktan sonra spor ayakkabılarını eline alarak sessiz bir şekilde merdivenlerden inen şüpheli, giriş kattaki bir çift siyah botu gözüne kestirdi. Botları ayaklarına giyen şüpheli, spor ayakkabılarını da montunun içine saklayarak apartmandan çıktı. Ayakkabılarını bulamayan apartman sakinleri güvenlik kamerasını izleyerek hırsızlık olayını tespit etti. Polis, apartmanın güvenlik kameralarına yansıyan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. (İHA)


Ayakkabı Hırsızı Güvenlik Kamerasına Yakalandı
Kastamonu’da alev alev yanan jimnastik salonuna yıldırımın düşme anı kamerada
Kastamonu’da küle dönen jimnastik salonuna yıldırımın düştüğü anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Olay, akşam saatlerinde Kuzeykent Mahallesi Kamil Demircioğlu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait jimnastik salonuna yıldırım düştü. Yıldırımın etkisiyle çıkan yangında salon kullanılmaz hale geldi. Alevleri fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, jimnastik salonunun bitişiğinde bulunan binalara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yıldırımın jimnastik salonuna düştüğü ve ardından yangının başladığı anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu görüntülendi. Görüntülerde yıldırımın binaya isabet ettiği görülüyor. Yıldırım düştükten kısa süre sonra salonun üzerini kapatan çadırın tutuşmasıyla yangının başladığı görüldü.


