Karabük’te, bir aparman binasında bulunan ayakkabıyı montunun içine saklayıp çalan kişi güvenlik kamerasına yakalandı.
Olay, gece saatlerinde Beşbinevler semtinde bir apartmanda meydana geldi. Binaya girip asansörle en üst kata çıktıktan sonra spor ayakkabılarını eline alarak sessiz bir şekilde merdivenlerden inen şüpheli, giriş kattaki bir çift siyah botu gözüne kestirdi. Botları ayaklarına giyen şüpheli, spor ayakkabılarını da montunun içine saklayarak apartmandan çıktı. Ayakkabılarını bulamayan apartman sakinleri güvenlik kamerasını izleyerek hırsızlık olayını tespit etti. Polis, apartmanın güvenlik kameralarına yansıyan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. (İHA)


Ayakkabı Hırsızı Güvenlik Kamerasına Yakalandı
Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden polis için tören düzenlendi
Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Osman Özer, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Genç polis memuru için gece saatlerinde düzenlenen törende hamile eşi Selda Özer gözyaşlarına boğuldu.
Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Osman Özer (33), önceki gece evinde fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Özer, sağlık ekiplerince Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan genç polis memuru, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Hayatını kaybeden polis memuru için Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Şehit Olgun Gülay Ek Hizmet Binası önünde tören düzenlendi. Gümüşhane Valisi Cevdet Atay, İl Emniyet Müdürü İsmail Karasakal, il protokolü, mesai arkadaşları ve yakınlarının katıldığı törende Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.
Törende hamile olduğu öğrenilen eşi Selda Özer gözyaşlarına hakim olamazken, oğlunu genç yaşta kaybeden acılı baba Ekrem Özer de taziyeleri kabul etti. Özer’in naaşı, edilen duaların ardından defnedilmek üzere İstanbul’a gönderildi.


