Reklam
Reklam

Ayağını çapa makinesine kaptıran eski muhtar kurtarılamadı 

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Nisan, 2019 14:05 tarihinde yayınlandı
0

Yenice ilçesinde patpat diye tabir edilen tarım aracı ile bahçesini sürerken ayağını çapa makinesine kaptıran eski muhtar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olay, Yenice ilçesine bağlı Şenköy’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şenköy’ün eski muhtarı olan Zeki Ceylan (67) bahçesini patpat ile sürerken sağ bacağını çapa makinesine kaptırdı. Ailesi tarafından durum 112 Sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra Zeki Ceylan (67) Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Şenköy’ün eski muhtarı olan Zeki Ceylan (67) burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kumluca’da yangın paniği

kumlucada yangin panigi pgRGqnL4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde otluk alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.

Kumluca beldesinde Çay Kenarı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 21.00 sıralarında çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin