Yenice ilçesinde patpat diye tabir edilen tarım aracı ile bahçesini sürerken ayağını çapa makinesine kaptıran eski muhtar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olay, Yenice ilçesine bağlı Şenköy’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şenköy’ün eski muhtarı olan Zeki Ceylan (67) bahçesini patpat ile sürerken sağ bacağını çapa makinesine kaptırdı. Ailesi tarafından durum 112 Sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra Zeki Ceylan (67) Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Şenköy’ün eski muhtarı olan Zeki Ceylan (67) burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Ayağını çapa makinesine kaptıran eski muhtar kurtarılamadı
Kastamonu’da otomobil direğe çarptı: 3 yaralı
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde otomobilin direğe çarpması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza, İnebolu ilçesi Kuzluk köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muzaffer B. yönetimindeki 81 BV 377 plakalı Kia marka otomobil virajı alamayarak elektrik diğerine çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Emine B. ve Fatma B. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Araçta bulunan vatandaşların bayram tatili için köye geldikleri öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


