Ordu’nun Fatsa ilçesinde avda arkadaşı tarafından kazara silahla vurulan 16 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye nazaran, dün Yapraklı Mahallesi’nde Cengizhan Karacı (16), kuş avı sırasında arkadaşı D.D. tarafından kazara silahla vuruldu. Ağır yaralanan çocuk, Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Karacı, tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Avda kazara vurulan çocuk hayatını kaybetti
GSB Karabük yurdu inşaatında sona gelindi
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Karabük’te yapımı sürdürülen GSB Karabük Yurdu inşaatında çalışmalar son aşamaya ulaştı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Yatırım ve İşletmeler Şube Müdürü Nizamettin Yılmaz ile birlikte inşaat alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.
Tamamlandığında 419 gence hizmet verecek modern yurt kompleksinin Karabük’ün barınma kapasitesine önemli katkı sağlayacağını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, gençlerin güvenli, konforlu ve sosyal imkanları güçlü ortamlarda barınmasının öncelikleri arasında yer aldığını söyledi.
Bakanlığın yatırımlarıyla Karabük’te gençlere daha kaliteli yaşam alanları sunmaya devam ettiklerini ifade eden Güven, inşaat çalışmalarının planlanan takvim doğrultusunda ilerlediğini belirterek yurdun kısa süre içerisinde öğrencilerin kullanımına açılacağını kaydetti.
Yeni yurt kompleksinin hizmete girmesiyle birlikte üniversite öğrencilerinin barınma kapasitesinde önemli bir artış sağlanacak.

