Adana Demirspor Teknik Yöneticisi Mustafa Alper Avcı, Samsunspor’un Avrupa kupalarını hak eden bir grup olduğunu söyledi.
Trendyol Üstün Lig’in 27. haftasında Adana Demirspor, deplasmanda Samsunspor’a 3-2 mağlup oldu. Maçın akabinde düzenlenen absın toplantısında Adana Demirspor Teknik Yöneticisi Mustafa Alper Avcı, açıklamalarda bulundu. Puan ya da puanlar almak için ellerinden gelen çabayı verdiklerini lisana getiren Avcı, “Samsunspor’u tebrik ederim. Seyircisiyle, oyuncusuyla, topluluğuyla Avrupa’yı hak eden bir grup oldular. Kendi ismimize oyuna güzel başladık. Bir formasyon değişikliğine gittik. Topa daha fazla sahip olmak istedik. Kesim parça istediğimiz oyunu oynamak istedik. 2-0 yenik duruma düşmek kolay değil. Çok genç oyuncularımız var. Sakatlarımız da çoktu. Vakit zaman oyunu domine etmeye çalıştık. Bunda bazen başarılı olduk. Samsunspor’un alıştığı bir oyun şekli ve devamında mühlet gelen bir oyuncu kümesi var. Uğraştan mutluyum. Gönül isterdi kaleci Murat’la devam edelim. İkinci golden sonra bahtsız bir sakatlık geçirdi. Kendisi ismine çok üzgünüm. Alandaki oyuncular söylediklerimizi uygulamaya çalıştı. Uzun vadeli programda genç oyuncularla ilgili çalışmalarımız var. Sonuç itibariyle bugün mağlup olduk. Üzgünüz ve önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.


Avcı: “Samsunspor Avrupa kupalarını hak eden bir takım”
Alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi
Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde soba parlaması neticesinde alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi.
Olay, Hanönü ilçesine bağlı Akşasu köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasan Özmen’e ait evde sobanın parlaması neticesinde alevlerin sıçradığı evde yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunan vatandaşlar, pencereleri kullanarak dışarı çıktı.
112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilen ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın söndürüldü. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken ev kullanılmaz hale geldi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

