Reklam
Reklam
av tufegiyle oynayan genc kendini vurdu UHuvbkEK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
0

Av tüfeğiyle oynayan genç kendini vurdu

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 19 yaşındaki genç, oynadığı av tüfeğinin birdenbire ateş alması sonucu kolundan yaralandı.

Edinilen bilgilere nazaran, Yağcı Mahallesi’nde dedesine ilişkin meskendeki av tüfeğini alan Ü.B (19), silahla meskenin dışına çıktı. Burada oynadığı tüfek bir anda ateş aldı ve çıkan mermi gencin koluna isabet etti. Silah sesini duyan etraftaki vatandaşlar, genç adamı kanlar içinde buldu. İhbarla kısa müddette olay yerine ulaşan sıhhat grupları, yaralıya birinci müdahaleyi yaparak Vezirköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Jandarma grupları olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin