Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde düzenlenen 4. yol koşusuna katılmak için ilçeye gelen atletizmin milli spor duayenleri ilçede gazetecileri ziyaret etti. Milli sporcular burada anılarını tazeledi.
Türkiye’de sayısız koşulara katılan ve dereceleriyle ülkenin gururu olan Atletizmin duayen isimleri Çaycuma’da düzenlenen 4.yol koşusuna katıldı.Milli Atletler Velli Ballı, Gazi Aşıkoğlu, Mithat Şahin, Metin Değirmenci ve 4. yol koşusunda kadınlar kategorisinde birinciliği elde eden milli atlet Fatma Arık, yol koşusunun tamamlanmasının ardından gazetecileri ziyaret etti.Çaycuma’ya ilk defa Ankara’dan katılan ve kadınlar kategorisinde birinciliği elde eden milli atlet Fatma Arık ise ilçede böyle bir organizasyonda olmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu ifade etti.
Gazetecilerle sohbet eden milli atletler burada nostalji anılarını anlattı. Sayısız katıldığı koşularda hem madalyalar elde eden hem de atletizmin duayenleri olarak bilinen milli sporcular Çaycuma’da bulunmaktan dolayı gurur duyduklarını belirtti.


0
Atletizmin duayenleri gazetecileri ziyaret etti
0
0
Amasra’da bir evde çıkan yangın köy konağına ve camiye sıçradı
Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evde çıkan yangın, köy konağı ve camiye sıçradı. Yangını söndürme çalışmaları sürüyor.
Edinilen bilgiye göre Amasra’ya bağlı Şükürler köyünde bir evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede evin yanından bir cami ve köy konağına sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangını söndürme çalışmaları devam ederken, ev cami ve köy konağında büyük çaplı hasar meydana geldiği öğrenildi.
Yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

