Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde düzenlenen 4. yol koşusuna katılmak için ilçeye gelen atletizmin milli spor duayenleri ilçede gazetecileri ziyaret etti. Milli sporcular burada anılarını tazeledi.
Türkiye’de sayısız koşulara katılan ve dereceleriyle ülkenin gururu olan Atletizmin duayen isimleri Çaycuma’da düzenlenen 4.yol koşusuna katıldı.Milli Atletler Velli Ballı, Gazi Aşıkoğlu, Mithat Şahin, Metin Değirmenci ve 4. yol koşusunda kadınlar kategorisinde birinciliği elde eden milli atlet Fatma Arık, yol koşusunun tamamlanmasının ardından gazetecileri ziyaret etti.Çaycuma’ya ilk defa Ankara’dan katılan ve kadınlar kategorisinde birinciliği elde eden milli atlet Fatma Arık ise ilçede böyle bir organizasyonda olmaktan gurur ve mutluluk duyduğunu ifade etti.
Gazetecilerle sohbet eden milli atletler burada nostalji anılarını anlattı. Sayısız katıldığı koşularda hem madalyalar elde eden hem de atletizmin duayenleri olarak bilinen milli sporcular Çaycuma’da bulunmaktan dolayı gurur duyduklarını belirtti.


Atletizmin duayenleri gazetecileri ziyaret etti
Kastamonu’da otomobil direğe çarptı: 3 yaralı
Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde otomobilin direğe çarpması neticesinde meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.
Kaza, İnebolu ilçesi Kuzluk köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muzaffer B. yönetimindeki 81 BV 377 plakalı Kia marka otomobil virajı alamayarak elektrik diğerine çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Emine B. ve Fatma B. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Araçta bulunan vatandaşların bayram tatili için köye geldikleri öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

