Karabük Postası tarafından
11 Kasım, 2021 08:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Atatürk’ün kıyafetlerinden oluşan defile büyük beğeni topladı

Safranbolu ilçesinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıl dönümü dolayısıyla Atatürk’ün özel zamanlarda giydiği sivil ve askeri kıyafetlerden oluşan Atatürk Giysi Koleksiyonu Defilesi yapıldı. Leyla Dizdar Kültür Merkezi'nde Ankara Olgunlaşma Enstitüsü tarafından hazırlanan Atatürk Giysi Koleksiyonu Defilesi yapıldı. Safranbolu Belediyesinin ev sahipliğinde hazırlanan geceye Belediye Başkanı Elif Köse’nin yanı sıra Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Garip Gümüş, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte, kadın ve erkek mankenler Atatürk’ün özel zamanlarda giydiği askeri ve sivil kıyafetin birebir örneklerinden yapılan kostümlerle podyumda yürüdü. Slayt gösterimindeki Atatürk’ün fotoğrafı ve şiirle marş eşliğinde yürüyen mankenler izleyiciler tarafından büyük alkış aldı. Programın sonunda Belediye Başkanı Elif Köse, Ankara Olgunlaşma Enstitüsü idarecileri ve görev alan mankenler ile salonu hınca hınç dolduran vatandaşlara teşekkür ederek çiçek takdim etti.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Aralık, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Amatör maçta arbede: 2 gözaltı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup’ta çaba eden AVS Çaycumaspor-Yeniçağspor müsabakasında bir futbolcunun kırmızı kart görüp oyundan çıkmasının akabinde arbede çıktı. Çıkan olaylarda polise saldıran rakip kadronun antrenörü ile yöneticisi gözaltına alındı.
Olay, Çaycuma Stadyumu’nda meydana geldi. BAL Ligi kadrolarından AVS Çaycumaspor-Yeniçağspor müsabakasının 45. dakikasında rakip Yeniçağspor’dan 9 numaralı Oğur Ulu’nun orta hakemin çift sarı ve akabinde kırmızı kart göstermesiyle oyundan çıkarılmasıyla taraftarlara küfür yağdırınca saha içinde bulunan Yeniçağspor’un antrenörü N.D. ile erdem tribününde bulunan yönetici İ.Ç., saha içerisine girerek polise yumruk attı. Yeniçağspor kadrosunun antrenörü ve yöneticisi ile polisler ortasında çıkan arbe büyüyerek olaylar stat dışına taştı. Emniyet grupları kendilerine saldıran 2 kişiyi gözaltına alarak karakola götürdü.
Yaşanan olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin