Reklam
Reklam

Atatürk Safranbolu’da dualarla anıldı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Kasım, 2021 07:59 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu Belediyesi, devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 83. yılında dualarla andı. Atatürk ve silah arkadaşları için bugün öğle namazına müteakip Merkez Camii’nde mevlid okutuldu. Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları için okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif’in ardından, Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından vatandaşlara lokma ikram edildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Atatürk ve silah arkadaşlarını anmak ve onların Türk milletine emanet ettikleri değerlere sahip çıktıklarını belirtmek, onlara dualar göndermek için bu etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi.

Mevlid-i Şerif’e katılanlara teşekkür eden Başkan Köse, “Gerek kendi milleti, gerek dünya milleti için korku kaynağı olmuş liderler unutulmaya yüz tutmuştur. Barışın simgesi olan Atatürk ise tüm dünyanın takdirini kazanmıştır.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden polis için tören düzenlendi

kalp krizi gecirerek hayatini kaybeden polis icin toren duzenlendi p6QUgucq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Osman Özer, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Genç polis memuru için gece saatlerinde düzenlenen törende hamile eşi Selda Özer gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Osman Özer (33), önceki gece evinde fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Özer, sağlık ekiplerince Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan genç polis memuru, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden polis memuru için Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Şehit Olgun Gülay Ek Hizmet Binası önünde tören düzenlendi. Gümüşhane Valisi Cevdet Atay, İl Emniyet Müdürü İsmail Karasakal, il protokolü, mesai arkadaşları ve yakınlarının katıldığı törende Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Törende hamile olduğu öğrenilen eşi Selda Özer gözyaşlarına hakim olamazken, oğlunu genç yaşta kaybeden acılı baba Ekrem Özer de taziyeleri kabul etti. Özer’in naaşı, edilen duaların ardından defnedilmek üzere İstanbul’a gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin