Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Kasım, 2021 07:59 tarihinde yayınlandı
0

Atatürk Safranbolu’da dualarla anıldı

Safranbolu Belediyesi, devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 83. yılında dualarla andı. Atatürk ve silah arkadaşları için bugün öğle namazına müteakip Merkez Camii’nde mevlid okutuldu. Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları için okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif’in ardından, Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından vatandaşlara lokma ikram edildi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Atatürk ve silah arkadaşlarını anmak ve onların Türk milletine emanet ettikleri değerlere sahip çıktıklarını belirtmek, onlara dualar göndermek için bu etkinliği gerçekleştirdiklerini söyledi.

Mevlid-i Şerif’e katılanlara teşekkür eden Başkan Köse, “Gerek kendi milleti, gerek dünya milleti için korku kaynağı olmuş liderler unutulmaya yüz tutmuştur. Barışın simgesi olan Atatürk ise tüm dünyanın takdirini kazanmıştır.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda kiraathaneden 12 bin lira calan supheli tutuklandi eMUqcUZK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da kıraathaneden 12 bin lira çalan şüpheli tutuklandı

Bolu’da bir kıraathaneden 12 bin lira çaldığı belirlenen şüpheli, JASAT ekiplerinin güvenlik kameraları ve PTS kayıtları üzerinden yürüttüğü çalışma sonucu Zonguldak’ta yakalanarak tutuklandı.

Olay, 24 Mayıs tarihinde Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, beldede bulunan bir kıraathaneden 12 bin lira nakit para çalındı. Hırsızlığı fark eden işletme sahibi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) koordinesinde geniş çaplı çalışma başlatıldı. Jandarma ekipleri tarafından olay yeri ve çevresindeki güvenlik kameraları ile Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kayıtları incelendi. Yapılan incelemeler sonucunda şüphelinin kimliği tespit edildi. Şüpheli O.G.’nin farklı illerde meydana gelen benzer iş yerinden hırsızlık olaylarına da karıştığı belirlendi. Jandarma ekiplerince Zonguldak’ın Devrek ilçesinde yakalanarak gözaltına alınan şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan O.G., tutuklanarak Gerede L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Şüphelinin üzerinde ele geçirilen ve hırsızlığa konu olan 12 bin lira ise Mengen İlçe Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin