Karabük Postası tarafından
24 Mayıs, 2018 13:08 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Atatürk Mahallesinde iftar bereketi

Safranbolu Belediyesi tarafından düzenlenen Mahalle iftarları programı Atatürk Mahallesi ile devam etti. Safranbolu Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Kapalı Pazar alanında verilen iftar yemeğine Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer’in yanı sıra bazı kurum müdür ve idarecileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Oruçların açılması ve duaların okunmasının ardından vatandaşlarla teker teker ilgilenen, hasbıhal eden Ürkmezer, “vatandaşlarımızın mahalle iftarlarına gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı mutluyuz” dedi. UNESCO Miras Kenti, Korumanın Başkenti Safranbolu’da eski gelenekleri, adetleri, yaşatmaya gayret gösterdiklerini dile getiren Ürkmezer ; ”Yine mahalle iftarlarımız ile komşuluk ilişkilerimizi pekiştirerek gelecek kuşaklara da aktarmayı planlıyoruz.  Vatandaşlarımızdan aldığımız olumlu geri dönüşlerden bunu başardığımızı görmekte ayrıca beni ve mesai arkadaşlarımı mutlu ediyor. İftar programlarımıza ilgi gösteren ve oruçlarını bizlerle birlikte açan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyor, Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin, inşallah bayramlara da hep birlikte huzur ve barış içerisinde gireriz” dedi.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Makas, Konuralp’de yapılan denetime katılarak esnafları ziyaret etti

Düzce Valisi Mehmet Makas, Konuralp bölgesinde yürütülen güvenlik ve asayiş uygulamalarını yerinde incelemek amacıyla trafik ve jandarma ekiplerinin denetim noktalarını ziyaret etti.
Denetim noktalarında görevli personelden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Mehmet Makas, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına yürütülen uygulamaların aralıksız sürdürüldüğünü vurguladı. Özellikle trafik güvenliği, asayiş ve kamu düzeninin korunmasına yönelik denetimlerin önemine dikkat çeken Makas, sahada görev yapan ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Programı kapsamında Konuralp bölgesindeki esnafları da ziyaret eden Vali Makas, işletme sahipleriyle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Esnaflarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Makas, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ifade etti. Vali Makas, ziyaretleri sırasında bölgede bulunan Düzce Üniversitesi öğrencileri ve vatandaşlarla da sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Öğrencilerin ve vatandaşların görüşlerini dinleyen Makas, Konuralp’in hem tarihi hem de sosyal yapısıyla Düzce için önemli bir merkez olduğunu belirterek, bölgenin gelişimine yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin