Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Şubat, 2025 12:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Atatürk Köşkü karla kaplandı ortaya kartpostallık görüntüler çıktı

Trabzon kent merkezinin yüksek bölümlerinde kar yağışı sonrasında kartpostallık imajlar oluştu.
Trabzon’da evvelki gece saatlerinden itibaren tesirini gösteren kar yağışı kimi ilçelerde hayatı olumsuz istikamette etkilerken, Şalpazarı ilçesinde bugün taşımalı eğitime bir gün daha orta verildi. İç ve yüksek bölümlerin bilakis kent merkezinde kar yağışı görülmezken, kent merkezinin yüksek bölümleri ise kar yağışından nasibini aldı. Kar yağışı sonrasında yerli ve yabancı turistlerin ağır ilgi gösterdiği Atatürk Köşkü’ndeki kar görüntüsü ise izleyenleri adeta büyüledi.

blank
Haber Merkezi tarafından
15 Mart, 2025 14:56 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Üniversitesinde “Yetim Gülerse Dünya Güler” Söyleşisi Düzenlendi

Karabük Üniversitesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında anlamlı bir söyleşiye ev sahipliği yaptı. İHH tarafından "Yetim Gülerse Dünya Güler" adlı söyleşi gerçekleştirildi.

Karabük Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu’nda Karabük İHH tarafından gerçekleştirilen söyleşiye İHH Yurt İçi Yetim Çalışmaları Koordinatörü Muhammed Talha Bekiroğlu, Karabük İHH temsilcileri, idari personel ve öğrenciler katıldı. 

Kampüste Ramazan etkinlikleri kapsamında yetim günü anmak amacıyla düzenlenen söyleşide, İHH'nın yetimlere yönelik çalışmaları, destek programları ve sponsorluk imkânları hakkında bilgilendirme yapıldı. Bekiroğlu, yetimliğin ne anlama geldiğini, yetimlerin neden desteğe ihtiyaç duyduğunu ve toplum için önemini anlattı. 

Etkinliğin sonunda Karabük İHH İl Başkanı İbrahim Şentürk, Muhammed Talha Bekiroğlu’na katkılarından dolayı hediye takdim etti.

Program hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.