Trabzon kent merkezinin yüksek bölümlerinde kar yağışı sonrasında kartpostallık imajlar oluştu.
Trabzon’da evvelki gece saatlerinden itibaren tesirini gösteren kar yağışı kimi ilçelerde hayatı olumsuz istikamette etkilerken, Şalpazarı ilçesinde bugün taşımalı eğitime bir gün daha orta verildi. İç ve yüksek bölümlerin bilakis kent merkezinde kar yağışı görülmezken, kent merkezinin yüksek bölümleri ise kar yağışından nasibini aldı. Kar yağışı sonrasında yerli ve yabancı turistlerin ağır ilgi gösterdiği Atatürk Köşkü’ndeki kar görüntüsü ise izleyenleri adeta büyüledi.


Atatürk Köşkü karla kaplandı ortaya kartpostallık görüntüler çıktı
Zonguldak Defterdarlığından anlamlı açılış
Zonguldak Defterdarlığı personelleri tarafından, madenci ailelerinin yoğunlukla ikamet ettiği Gelik beldesinde bulunan Gelik İlkokuluna kütüphane yaptırıldı.
Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Günay Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu7nun katılımıyla açılan kütüphaneye; Defterdarlık tarafından 1992 yılında Şırnak’ta terörle girilen çatışmada şehit düşen Gelik doğumlu Jandarma Er Arif Çakır’ın adı verildi. Açılışa şehit annesi Melahat Çakır ve şehidin kardeşleri de katıldı.

