Atatürk Köşkü karla kaplandı ortaya kartpostallık görüntüler çıktı - Karabük Haber Postası
ataturk kosku karla kaplandi ortaya kartpostallik goruntuler cikti k3kwtEZf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Şubat, 2025 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Atatürk Köşkü karla kaplandı ortaya kartpostallık görüntüler çıktı

Trabzon kent merkezinin yüksek bölümlerinde kar yağışı sonrasında kartpostallık imajlar oluştu.

Trabzon’da evvelki gece saatlerinden itibaren tesirini gösteren kar yağışı kimi ilçelerde hayatı olumsuz istikamette etkilerken, Şalpazarı ilçesinde bugün taşımalı eğitime bir gün daha orta verildi. İç ve yüksek bölümlerin bilakis kent merkezinde kar yağışı görülmezken, kent merkezinin yüksek bölümleri ise kar yağışından nasibini aldı. Kar yağışı sonrasında yerli ve yabancı turistlerin ağır ilgi gösterdiği Atatürk Köşkü’ndeki kar görüntüsü ise izleyenleri adeta büyüledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxax 1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Nisan, 2026 10:59 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’da çocuklar için 23 Nisan etkinliği

Safranbolu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklar için geniş kapsamlı bir kutlama programı hazırladı. Safranbolu Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikler çerçevesinde, Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde 23 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek olan programda çocuklar, gün boyu sürecek farklı aktivitelerle bayramın tadını çıkaracak.

Kutlama programı kapsamında kurulacak olan atölyelerde çocuklar seramik, ebru sanatı, taş boyama ve zeka oyunları gibi farklı alanlarda hem eğlenecek hem de yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak. Saat 14.00 ve 16.00’da iki ayrı seans halinde sahnelenecek olan “Gösteri Fabrikası” ile çocuklara unutulmaz anlar yaşatılması hedeflenirken, etkinlik alanı gün boyunca palyaço gösterileri, maskotlar eşliğinde oyunlar, baskılı balon dağıtımı ve çeşitli sürprizlere ev sahipliği yapacak.

Günün finalinde ise Safranbolu Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Müzik Okulu’nun kursiyerleri sahne alacak. Belediye bünyesinde açılan kurslarda eğitim gören yetenekler, saat 18.00’de başlayacak konserle ilk büyük sahne deneyimlerini yaşayarak bayram coşkusunu zirveye taşıyacak.

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, tüm çocukları ve ailelerini 23 Nisan coşkusunu hep birlikte paylaşmak üzere Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi’ne davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin