Reklam
Reklam

Atatürk Bulvarında kaza 4 yaralı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Kasım, 2021 07:58 tarihinde yayınlandı
0

Trafik kazaları hız kesmiyor. Ergenekon mahallesinde meydana gelen kazada  ikisi çocuk 4 kişi yaralandı.
Kaza, Ergenekon Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, D.G. (45) idaresindeki 74 BT 811 plakalı otomobil ile Safranbolu istikametine seyir halindeyken A.G. (24) idaresindeki 06 CDJ 811 plakalı otomobile çarptı. Kazada İ.G.(38), B.G.(14), L.D.(13) ve S.D.(18) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yola saçılan tuğlalar ulaşımı tek yöne düşürdü

yola sacilan tuglalar ulasimi tek yone dusurdu UUlfGEVh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0

Karabük-Yenice kara yolunda seyir halindeki tırdan düştüğü iddia edilen tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Balıkısık Orman Deposu mevkiinde kara yoluna saçılan tuğlaları fark eden sürücüler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Yolun bir bölümünü kaplayan tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin yolda yaptığı temizlik çalışmasının ardından tuğlalar kaldırılarak trafik akışı normale döndü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin