Trafik kazaları hız kesmiyor. Ergenekon mahallesinde meydana gelen kazada ikisi çocuk 4 kişi yaralandı.
Kaza, Ergenekon Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, D.G. (45) idaresindeki 74 BT 811 plakalı otomobil ile Safranbolu istikametine seyir halindeyken A.G. (24) idaresindeki 06 CDJ 811 plakalı otomobile çarptı. Kazada İ.G.(38), B.G.(14), L.D.(13) ve S.D.(18) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.


Atatürk Bulvarında kaza 4 yaralı
Yolda kalan aracı almak için giden çekiciye otomobil çarptı
Kastamonu’dan Bartın’a yolda kalan bir aracı almak için giden çekiciye, yağış nedeniyle kayganlaşan zeminde kontrolden çıkan otomobil çarptı. Kazada yolda çıkan çekici bariyerlere çarparak durabildi.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’nun Cide ilçesinden Bartın’ın Amasra ilçesinde kalan bir aracı almak için yola çıkan K.B. idaresindeki 34 VP 9711 plakalı çekiciye, Bartın’ın Kurucaşile ilçesine geldiği sırada C.B. yönetimindeki 34 TK 3755 plakalı Hyundai marka otomobil çarptı. Yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan zeminde otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç, çekiciye çarpması nedeniyle kontrolden çıkan çekici de savrularak bariyerlere çarptı. Bariyerler sayesinde çekici uçuruma yuvarlanmaktan son anda kurtuldu. Kazada araçlarda maddi hasar oluşurken, yaralanan olmadı.


