Reklam
Reklam

Atakum meclisinde gündem ‘hayvan barınağı’

atakum meclisinde gundem hayvan barinagi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mart, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’un Atakum Belediye Meclisi, ilçeye yapılması planlanan ‘hayvan barınağı’ konusunu tekrar gündemine aldı. Daha evvelce belirlenen ikinci yerden de vazgeçilirken, yeni yer konusu görüşülerek komiteye havale edildi.

Atakum Belediye Meclisi Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1. Oturumu, Meclis Başkanvekili Halil Taşkın başkanlığında yapıldı. 4 gündem, 3 gündem dışı toplam 7 husus gündeme alındı. Şubat meclisinde görüşülen “Sarayköy Mahallesi 186 bin metrekare mera vasfındaki taşınmazın 25 bin metrekarelik hayvan barınağı alanı ve 6 bin metrekarelik hayvan satış alanı için ‘kamu faydası kararı’ alınarak tahsis değişikliği yapılması” teklifinin, yerin okula yakınlığı nedeniyle iptal edildiği söz edildi. Böylelikle barınağın evvel İncesu, sonra da Sarayköy’e yapılması teklifi iptal edilmiş oldu.

Mart meclisinde gündem dışı olarak teklif edilen kelam konusu barınağın Sarayköy, Köseli ve Çatmaoğluk Mahallelerinin kesişimine yapılması teklifi gündeme alındı. Cumhur İttifakı meclis üyeleri, yeni belirlenen alanın da yerleşim yerine 600 metre uzaklığında bulunduğunu, başka mahallelerin de barınağa çok yakın olduğunu öne sürdü. Atakum Belediyesi Lider Yardımcısı Suat Yıldız ise kelam konusu mahallelerdeki 3 muhtardan da onay aldıklarını ve ortadaki orman nedeniyle rastgele bir düşünce oluşacağını düşünmediklerini belirtti.

Barınak ve canlı hayvan pazarı yapılmasını içeren teklif, daha kapsamlı görüşülmek üzere ilgili komiteye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin