Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Eylül, 2024 12:52 tarihinde yayınlandı
0

Astsubaya çarparak şehit eden motosiklet sürücüsü adliyede: 22 suç kaydı mevcut

Ordu’da uygulama esnasında ekiplerin ‘dur’ ihtarına uymayarak astsubaya çarparak şehit olmasına neden olan motosiklet sürücüsü, adliyeye sevk edildi. Sürücünün, 22 suç kaydının olduğu, uyuşturucu madde kullanmaktan sabıkalarının olduğu öğrenildi.

Olay, Gülyalı ilçesi Turnasuyu Mahallesi Ordu-Giresun karayolu üzerinde 18 Eylül 2024 tarihinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, uygulama yapıldığı esnada 07 GU 227 plakalı motosiklet sürücüsü Adem Topçu (27), jandarma ekiplerinin ‘dur’ ihtarına uymayarak, hızlanarak kaçmaya çalıştı. Bu esnada hızlı olan ve farklı bir suçtan ehliyetine el konulan motosiklet sürücüsü Adem Topçu, Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır’a (27) çarptı. Kazada ağır yaralanan Çangır, kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

22 adet suç dosyasının olduğu öğrenildi

Motosiklet sürücüsü Adem Topçu’nun, 22 adet çeşitli suçlardan kaydının olduğu, bunlardan büyük bir kısmının plakaya yazılan cezalar olduğu ve önceden de uygulama noktalarından kaçtığı öğrenildi. Uyuşturucu madde kullanmak ve alkollü motosiklet kullanmak suçlarından da kaydının olduğu öğrenilen sürücünün, sosyal medya hesaplarında ise çok sayıda tehlikeli motosiklet kullanma videolarının olduğu, trafik kazasının yaşandığı gün hızlı ve tehlikeli motosiklet kullandığı ayrıca bu nedenle trafikteki başka bir sürücü ile tartıştığı ileri sürüldü.

Adliyeye sevk edildi

Kazada kendisi de yaralanan motosiklet sürücüsü Adem Topçu, tedavi gördüğü Ordu Devlet Hastanesi’ndeki işlemlerinin ardından karakola götürüldü. Sağ kolunun sargılı olduğu görülen Topçu, karakoldaki işlemlerinin ardından Ordu Adliyesi’ne sevk edildi.

Şahsın adliyedeki işlemleri sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ardesende heyelan koy yolu ulasima kapandi yiut2F5Q
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ardeşen’de heyelan: Köy yolu ulaşıma kapandı

Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Pınarlı köyünün üst kesimlerinde meydana gelen heyelan nedeniyle yol ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Pınarlı köyünün üst mevkiinde şiddetli sağanak yağış nedeniyle yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları yola düştü. Meydana gelen heyelan nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı. Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye Rize İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Kapanan yolda çalışma başlatan ekipler, temizlik işlemlerinin ardından yolu yeniden ulaşıma açtı.

Bizi sosyal medyadan takip edin