ASM’lerde  randevusuz aşı yapılmaya başlandı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Kasım, 2021 11:03 tarihinde yayınlandı
0
0

ASM’lerde  randevusuz aşı yapılmaya başlandı

Karabük İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı; Esentepe, Kayabaşı, Aydınlıkevler, 100.Yıl, Soğuksu, Şirinevler, Bahçelievler ve Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM)  tüm vatandaşlara randevuya gerek olmaksızın Covid 19 aşılarının yapıldığını söyledi.

Kent genelinde randevusuz aşılamaların devam ettiğini ifade eden İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet  Sarı  yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Değerli vatandaşlarımız; Esentepe, Kayabaşı, Aydınlıkevler, 100.Yıl, Soğuksu, Şirinevler, Bahçelievler ve Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezlerimizde tüm vatandaşlarımıza randevuya gerek olmaksızın covid 19 aşıları yapılmaktadır. Aşı zamanı gelen tüm vatandaşlarımızı diledikleri aşıyı yaptırmak üzere aile sağlığı merkezlerimize bekliyoruz. Hastanelerimizde ve diğer aile sağlığı merkezlerimizde de aşı faaliyetleri devam etmektedir. Salgınla mücadelede en önemli silahımız “aşı”dır. Bir an önce toplumsal bağışıklığı kazanabilmemiz için her bir vatandaşımızın desteğine ihtiyacımız olduğunu hatırlatır, sağlıklı günler dileriz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan otomobilden yara almadan kurtuldu r9OuC2N6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Takla atan otomobilden yara almadan kurtuldu

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde takla atan otomobilin sürücüsü yara almadan kurtuldu.

Kaza, İnebolu-Kastamonu karayolu İskir mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, I.K. yönetimindeki 37 BC 975 plakalı FİAT marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak takla attı. Otomobil kazadan yara almadan kurtuldu.

Takla atan otomobil yoldan çekici yardımıyla kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin