Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Kasım, 2021 11:03 tarihinde yayınlandı
0

ASM’lerde  randevusuz aşı yapılmaya başlandı

Karabük İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Sarı; Esentepe, Kayabaşı, Aydınlıkevler, 100.Yıl, Soğuksu, Şirinevler, Bahçelievler ve Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM)  tüm vatandaşlara randevuya gerek olmaksızın Covid 19 aşılarının yapıldığını söyledi.

Kent genelinde randevusuz aşılamaların devam ettiğini ifade eden İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet  Sarı  yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Değerli vatandaşlarımız; Esentepe, Kayabaşı, Aydınlıkevler, 100.Yıl, Soğuksu, Şirinevler, Bahçelievler ve Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezlerimizde tüm vatandaşlarımıza randevuya gerek olmaksızın covid 19 aşıları yapılmaktadır. Aşı zamanı gelen tüm vatandaşlarımızı diledikleri aşıyı yaptırmak üzere aile sağlığı merkezlerimize bekliyoruz. Hastanelerimizde ve diğer aile sağlığı merkezlerimizde de aşı faaliyetleri devam etmektedir. Salgınla mücadelede en önemli silahımız “aşı”dır. Bir an önce toplumsal bağışıklığı kazanabilmemiz için her bir vatandaşımızın desteğine ihtiyacımız olduğunu hatırlatır, sağlıklı günler dileriz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
s2 2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mayıs, 2026 13:54 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar’da çöken yol geçici olarak ulaşıma açıldı

Karabük’te etkili olan sağanak yağışların ardından Eskipazar ilçesine bağlı Tamışlar Köyü Emiroğlu Mahallesi’nde meydana gelen yol çökmesi sonrası başlatılan çalışmalar kapsamında, hasar gören köy yolu geçici olarak yeniden ulaşıma açıldı.

Sel sularının yol altındaki dolguyu boşaltması sonucu asfalt yolda büyük hasar oluşurken, bölgede ulaşım bir süre kontrollü şekilde sağlandı. Olayın ardından Karabük İl Özel İdaresi ekipleri bölgede yoğun çalışma başlatarak yolu vatandaşların kullanımına uygun hale getirdi.

Bölgede incelemelerde bulunan Karabük Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, Kübra Ustaoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mustafa Avcı ile İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Bağçe ve Tuncer Başkaya yetkililerden bilgi aldı.

Yetkililer, bölgede herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına ekiplerin sahada 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürdüğünü belirtirken, vatandaşların özellikle hasar gören güzergahlarda dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Kübra Ustaoğlu ise yağışların etkisinin azalmasının ardından onarım çalışmalarının hız kazandığını ifade ederek, Emiroğlu Mahallesi’ne ulaşım için alternatif yolun da kullanılabildiğini söyledi. Vatandaşlara dere yatakları ve riskli bölgelerden uzak durmaları çağrısında bulunuldu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin