Nurettin Acar tarafından
23 Temmuz, 2020 11:26 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Asırlık Projeler Masaya Yatırıldı

Karabük ulaşımına köklü çözüm üretecek projeler start alıyor. Bugün Karabük Belediyesinde yapılan toplantıda birbirinden önemli yaklaşık 100 milyon tutarındaki projeler masaya yatırıldı. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Şehrin 100 yıllık problemini çözüyoruz” derken, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz ise; “Karabük’e yapılacak hizmetlerde birlikte hareket edecek ve şehrimize çok güzel şeyler yapacağız” dedi. Karabük Belediyesinde düzenlenen toplantıya; Belediye Başkanı Rafet Vergili, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, İl Başkan Yardımcısı Berat Baykara, Karayolları Bölge Müdürü Yüksel Oğuzhan, Bölge Müdür Yardımcısı Ali Başak, Karabük Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Hasan Tahsin Yakut ve Fen İşleri Müdürü İrfan İnal katıldı. Toplantıda; 18 Ağustos’ta ihaleye çıkacak olan Dörtyol Kavşağı başta olmak üzere, Namal Kavşağı, Balıkpazarı Kavşağı, Öğlebeli Kavşağı ve Melise-Belen-Kemal Oyman Çevre Yolu gibi projeler masaya yatırıldı. ŞEHRİN 100 YILLIK PROBLEMİNİ ÇÖZÜYORUZ Toplantının ardından bir açıklama yapan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “Öncelikle Ak Parti İl Başkanı İsmail Altınöz Beye ve Bölge Müdürümüze teşekkür ediyorum. Bugün Karabük’ün en önemli sorunlarından biri olan Dörtyol Kavşağındaki trafik problemini çözmek amacıyla hazırlanan proje üzerinde değerlendirmelerde bulunduk. Bizde belediye olarak üzerimize düşeni yapacak, Karayolları ile birlikte Karabük’ümüze büyük bir değer kazandıracağız. Bu proje ile beklide şehrin 100 yıllık bir problemini çözeceğiz. Ak Parti İl Başkanımız İsmail Beyde konuya hassas bir şekilde yaklaşmakta ve projeyi yakından takip etmekte, kendisine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. YAPILACAK HİZMETLERDE BİRLİKTE HAREKET EDECEK VE ŞEHRİMİZE ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAPACAĞIZ AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz ise yaptığı açıklamada; “Karayolları Bölge Müdürümüz ve Müdür Yardımcımız ile birlikte Belediye Başkanımız Sayın Rafet Vergili ve ekibini ziyaret ederek, Karabük’ün gündeminde olan ve şehrin uzun yıllar boyu trafik problemini çözecek olan KARDEMİR Kavşağı projesini masaya yatırdık. Sayın Belediye Başkanımız da Karabük Belediyesi olarak Karayolları tarafından yapılacak projede üzerlerine düşen ne varsa yerine getireceklerini ifade ettiler. İnşallah Karabük’ümüzün bu problemini de birlikte çözeceğiz. Gerçekleştirdiğimiz toplantı, hem kavşak projesi açısından, hem de Karabük Belediyesi ile Karayollarının ortaklaşa yapacağı diğer işler açısından son derece faydalı bir toplantı oldu. Belediye Başkanımız da son derece yapıcı bir tavırla, belediye olarak her daim üzerlerine düşeni yerine getireceklerini ifade ettiler. Kendilerine Ak Parti teşkilatları adına teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonrada Karabük’e yapılacak hizmetlerde birlikte hareket edecek ve şehrimize çok güzel şeyler yapacağız. Projemizin ihalesi 18 Ağustos’ta yapılacak, ben şimdiden Karabük’ümüze hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Temmuz, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Seyir halindeki Tofaş otomobil alev topuna döndü

Düzce’de seyir halindeki araba bir anda alev aldı. Alev topuna dönen arabadaki yangın itfaiye gruplarının çalışması ile söndürüldü.
Yangın Beyciler Mahallesi 1752. Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran Konuralp istikametinden Düzce istikametine seyir halinde olan şoförü ve plakası öğrenilemeyen Tofaş arabadan belirlenemeyen bir sebeple alevler yükseldi. Şoförü arabası terk ederken, araç kısa mühlet içerisinde alev topuna döndü. Etraftakilerin ihbarı ile bölgeye ulaşan Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü takımları alev topuna dönen arabadaki yangını söndürerek denetim altına aldı. Araba kullanılamaz hale geldi. Husus ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin