Nurettin Acar tarafından
11 Mayıs, 2021 07:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Asılsız ihbara 412 TL ceza

Karabük’te 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak asılsız ihbarda bulunan bir kişiye 412 TL idari para cezası kesildi. Karabük’te 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak asılsız ihbarda bulunarak, sürekli meşgul eden bir kişiye, kamu hizmetlerinin düzenli, süratli, etkin ve ekonomik yürütülmesine engel olması nedeniyle İl Merkez Jandarma Komutanlığı’nca 412 TL idari para cezası uygulanmıştır. Jandarma ekipleri, yapılan asılsız ihbar ve gereksiz çağrılar acil yardıma ihtiyacı olan vatandaşların talep ve şikâyetlerinin süratle ve zamanında karşılanamamasına neden olduğunu da ifade ederek, belirtilen nedenlerle arzu edilenin aksine davrananlar hakkında bundan sonra da idari para cezasının yanı sıra gerektiğinde adli makamlara suç duyurusunda da bulunulacağı hatırlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bolu’da kaçak içki operasyonu: 1 gözaltı

Bolu’da jandarma grupları tarafından düzenlenen operasyonda kaçak içki üretiminde kullanılan materyaller ile ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgilere nazaran, Bolu Vilayet Jandarma Komutanlığı takımları, kaçak alkol üretimi yapıldığı istikametindeki ihbar üzerine harekete geçti. Kuşkulu bir kişinin ikametinde ve işyerinde yapılan aramalarda, 48 litre etil alkol, 10 litre el üretimi rakı, 227 adet doluma hazır şişe, 38 adet içki aroması kiti, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 4 adet fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan kuşkulu hakkında yasal süreç başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin