Bolu’da 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ‘Bıçakla Yaralama’ ihbarı ekipleri harekete geçirdi. Apartmanda ve sokakta ekipler arama yaptı ancak ihbar asılsız çıktı.
Olay, Tabaklar Mahallesi Şenel Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği tespit edilemeyen bir kişi tarafından 112 Acil Çağrı Merkezi’ne Dinçtaş Apartmanı’nda bıçaklı yaralama olduğunu ihbar etti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından belirtilen adrese giriş yapılarak apartman kontrol edildi. Ekipler tarafından apartmanda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. İhbarı yapan iletişim numarası polis ekipleri tarafından tekrar arandı. Arama sonucunda kişiye ulaşamayan ekipler, sokakta geniş çaplı arama yaptı. Sokak üzerinde bıçaklı yaralamaya rastlanamayınca ihbarın asılsız olduğu ortaya çıkı.


Asılsız ihbar ekipleri harekete geçirdi
Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.
Taraftarlar duygularını paylaştı
Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.
Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.
Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

