Spor Toto Süper Lig’de 8 sezonda üçüncü kez ligden düşen Kardemir Karabükspor’un idmanında duygusal anlar yaşandı. Fanatik Karabükspor taraftarı engelli Ayşenur Acar gözyaşlarına boğuldu
Spor Toto Süper Lig’de 8 sezonda üçüncü kez ligden düşen Kardemir Karabükspor’un idmanında duygusal anlar yaşandı.
Fanatik Karabükspor taraftarı engelli Ayşenur Acar gözyaşlarına boğulurken, Acar’ı Traore teselli etmeye çalıştı.
Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında evinde oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına başladı. Çamlık Spor Tesisleri’nde teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde gerçekleştirilen antreman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan idmanda futbolcular, koşu, pas ve ayak tenisi çalıştı. Sakatlığı süren Emre Güngör’ün katılmadığı idmanda, Aykut Özer, Onur Ayık, Viola, Yiğit İncedemir, Traore ve Furkan Özçal’ın fizyoterepist eşliğinde çalıştı. Kaleci Boy Waterman ve Domi Kumbela’nın teknik direktör Yılmaz Vural tarafından, alt yapıya gönderildiği ve çalışmalarına burada devam ettikleri öğrenildi.
İdman sırasında saha kenarında bir kız çocuğunun ağladığını gören İdari Menejer Cenk Özcan, çocuğun kendisinden Ahmet İlhan Özek ile görüşmek istemesi üzerine, çocuğu futbolcunun yanına götürdü. Futbolcu ile bir süre konuşan kız çocuğu, Özek ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Öte yandan koyu bir Karabükspor taraftarı olan engelli Ayşenur Acar’ın gözyaşlarına boğulduğunu gören Traore, genç kızın yanına gelerek teselli etmeye çalıştı. Uzun süre taraftarın elini bırakmayan Traore, kafasını önüne eğerek ağlamamak için kendini zor tuttu. Genç kızın yanından ayrılan tecrübeli futbolcu Traore, saha kapısının yanında bir süre sessizce oturdu.
Gözyaşları içinde gazetecilerin sorularını cevapla Ayşenur Acar, “Biz elimizden geleni yaptık. Yapacak bir şey yok. Ölene kadar takımımı destekleyeceğim” dedi.


Asıl Ağlaması Gerekenler Utansın!
Trabzonspor’da yeni sezon zirvesi
Trabzonspor’da yeni sezon öncesi planlama çalışmaları kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Bordo-mavili kulübün yöneticileri ile teknik heyeti, İstanbul’da bir araya gelerek geride kalan sezonu ve yeni döneme ilişkin yol haritasını masaya yatırdı.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Başkan Yardımcısı İbrahim Şahinkaya, Takım Menajeri Emrah Tok ve Teknik Direktör Fatih Tekke’nin katılımıyla İstanbul’da düzenlenen değerlendirme toplantısında, kulübün sportif ve mali gündemine ilişkin önemli konular görüşüldü.
Geçen sezon ve transfer çalışmaları değerlendirildi
Toplantıda, geride kalan sezonun genel değerlendirmesi yapılırken, devam eden transfer çalışmaları ve mevcut kadro planlaması da ele alındı. Yönetim ve teknik heyet, yeni sezon öncesinde takımın ihtiyaçları doğrultusunda yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Bütçe, mali yapı ve akademi gündemdeydi
Görüşmede kulübün bütçe planlaması ve mali konuların yanı sıra akademi yapılanmasına ilişkin başlıklar da değerlendirildi. Trabzonspor’un sürdürülebilir başarı hedefi doğrultusunda altyapı organizasyonunun geliştirilmesine yönelik çalışmalar masaya yatırıldı.
Avrupa hedefleri konuşuldu
Toplantıda ayrıca yeni sezon hedefleri ile bordo-mavili ekibin Avrupa kupalarında mücadele edeceği süreçte izlenecek yol haritası üzerinde duruldu. Yönetim ve teknik heyetin, takımın sportif başarılarını artırmaya yönelik planlamalar konusunda görüş birliğine vardığı öğrenildi.


