Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Mart, 2022 11:18 tarihinde yayınlandı
0

Asfalt yüklü tır devrildi bir kişi yaralandı

Karabük‘te kontrolden çıkan asfalt yüklü tırın devrilmesi sonucunda sürücü yaralandı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Babasultan mevkisinde meydana geldi. H.Ö. idaresindeki 78 DE 624 plakalı tır Bartın’dan Karabük‘e seyir halindeyken kavşaktan dönerken devrildi. Meydana gelen kazada sürücü H.Ö. yaralandı. İlk müdahalesi yapılan sürücü ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kelkit cayi tasti agaclik alan nehre donustu seralar sular altinda kaldi Uar9EeBi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kelkit çayı taştı, ağaçlık alan nehre dönüştü, seralar sular altında kaldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde debisi yükselen Kelkit Çayı’nın yön değiştirmesi sonucu yolun bir kısmı nehre kayarken ağaçlar suya kapıldı. Erbaa ilçesinde ise bazı seralar sular altında kaldı.

Son günlerde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Kelkit çayı, Niksar ilçesine bağlı Kumçiftlik Mahallesi’nde taşkın tehlikesini beraberinde getirdi. Suyun yön değiştirmesiyle birlikte çay kenarında bulunan yolda çökmeler oldu. Kıyıda bulunan ağaçlar ise köklerinden sökülerek suya kapıldı. Bölgedeki çökme ve ağaçların sürüklenme anı vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Mahalle sakinlerinden Erhan Şahin, gece boyunca bölgede nöbet tuttuklarını belirterek; “Burada ikamet ediyorum. Sabaha kadar burada nöbet bekledim. Dört ağaç birden kayarak ırmağa aktı gitti” dedi.

Öte yandan, Tokat’ın Erbaa ilçesinde de taşkından tarım alanları etkilendi. İlçedeki bazı seraların su altında kaldığı öğrenilirken, ekiplerin bölgede inceleme ve hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin