İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, yapımı tamamlanmak üzere olan asfalt plentinde incelemelerde bulundu.
Genel Sekreter Mehmet Uzun, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Özgür Bülbül ve asfalt formeni Ali Coşkun ile birlikte asfalt plentinde gerçekleştirdiği incelemelerin ardından yaptığı açıklamada; “Kurulum çalışmalarında sona yaklaşıldı ve bugün itibari ile üretim yapmaya başladık. Tam anlamıyla Kurban Bayramı sonrası çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.
Genel Sekreter Mehmet Uzun, yapılan bu hizmetin Karabük’e ve bölgemize kazandırılmasında emeği geçen Karabük Valisine, Karabük Milletvekillerine, İl Genel Meclis Başkanına ve Üyelerine teşekkür etti.


Asfalt Plentinde sona yaklaşıldı
Tokat’ta yolun karşısına geçmek isteyen kadına alkollü sürücü çarptı
Tokat’ta alkollü sürücünün çarptığı kadın ağır yaralandı.
Kaza, Ayhan Çevik Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, K.A. (35) idaresindeki 60 AFM 804 plakalı Hyundai marka otomobil, cadde üzerinde seyir halindeyken karşıdan karşıya geçmeye çalışan H.A. isimli kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle kadın metrelerce sürüklendi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı kadın, ambulansla Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. H.A.’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Polis ekiplerince sürücü K.A.’ya yapılan kontrolde 2,68 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kaza nedeniyle cadde üzerinde kısa süreli trafik yoğunluğu yaşanırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


