Asfalt Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Temmuz, 2016 14:21 tarihinde yayınlandı
0
0

Asfalt Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

 

Asfalt sezonu öncesi hazırlanan çalışma programı çerçevesinde Karabük’ün nüfus olarak en büyük ikinci mahallesi olan 5000 Evler Mahallesinde asfalt çalışmalarına devam eden Karabük Belediyesi, düzeltme işlemlerinin ardından mahalledeki sokakları sıcak asfaltla kaplayarak yaya ve araç trafiğine uygun hale getiriyor.

İl genelinde asfaltsız ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını sürdüren Karabük Belediyesi 5000 Evler Mahallesinde geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Başkan Vergili; “Her yıl kalitemizi artırarak yaptığımız asfalt çalışmalarımız bu yıl da tüm hızla devam ediyor. Yol çalışmaları bizim için çok önemli. Bu yüzden bütün ara sokaklar ve ana caddelerde titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alt yapısı biten her yerde üst yapı çalışmalarına başladık” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kpyeni 13
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
21 Nisan, 2026 14:01 tarihinde yayınlandı
0
0

Seralarda yeni sezon fide dikimiyle başladı

Eskipazar ilçesinde, Babalar Köyü’nde örtü altı üretim yapılan seralarda yeni sezon düzenlenen fide dikim programıyla açıldı. Programa Eskipazar İlçe Kaymakamı Kübra Ustaoğlu da katıldı.

Köy sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, sezonun ilk fideleri toprakla buluşturulurken, üreticiler yeni dönem için umutlarını dile getirdi. Program kapsamında Babalar Köyü Muhtarı Dursun Yaman, köyde yürütülen tarımsal faaliyetler hakkında Kaymakam Ustaoğlu’na bilgi verdi.

Örtü altı yetiştiriciliği yapan çiftçilerle bir araya gelen Kaymakam Kübra Ustaoğlu, tarımın ilçe ekonomisi açısından taşıdığı öneme dikkat çekti. Üreticilere destek mesajı veren Ustaoğlu, fide dikimi sırasında çiftçilerle sohbet ederek yeni sezonun hayırlı, bereketli ve bol kazançlı geçmesi temennisinde bulundu.

Gerçekleştirilen program, üreticilerle yapılan görüşmeler ve iyi dileklerin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin