Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Temmuz, 2016 14:21 tarihinde yayınlandı
0

Asfalt Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

 

Asfalt sezonu öncesi hazırlanan çalışma programı çerçevesinde Karabük’ün nüfus olarak en büyük ikinci mahallesi olan 5000 Evler Mahallesinde asfalt çalışmalarına devam eden Karabük Belediyesi, düzeltme işlemlerinin ardından mahalledeki sokakları sıcak asfaltla kaplayarak yaya ve araç trafiğine uygun hale getiriyor.

İl genelinde asfaltsız ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını sürdüren Karabük Belediyesi 5000 Evler Mahallesinde geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Başkan Vergili; “Her yıl kalitemizi artırarak yaptığımız asfalt çalışmalarımız bu yıl da tüm hızla devam ediyor. Yol çalışmaları bizim için çok önemli. Bu yüzden bütün ara sokaklar ve ana caddelerde titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alt yapısı biten her yerde üst yapı çalışmalarına başladık” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda fuhus sebekesine darbe kari koca gozaltina alindi I8IGldyi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da fuhuş şebekesine darbe: Karı-koca gözaltına alındı

Samsun’da fuhuş şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan karı-kocadan erkek şüpheli tutuklanırken, hamile olduğu öğrenilen kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, insan ticareti ve fuhuş suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, T.A. ile Özbekistan uyruklu eşi N.E.’nin Özbekistan’dan kadınları Türkiye’ye getirerek Samsun’da fuhuş yaptırdığı tespit edildi. Yapılan çalışmada 6 Özbekistan uyruklu mağdur kadın belirlendi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alınan karı-koca emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan şüphelilerden T.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hamile olduğu öğrenilen Özbekistan uyruklu N.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin