Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Temmuz, 2017 14:00 tarihinde yayınlandı
0

Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Karabük Belediyesi yapmış olduğu plan ve program dâhilinde asfalt çalışmalarını Aydınlıkevler Mahallesinde sürdürüyor.

Karabük Belediyesi, yolların geçmişte eski asfalt kaldırılmaksızın yenisinin yapılması ve yol üst kotlarının yükselmesi nedeniyle eski asfaltı kazıdıktan sonra sıcak asfalt atıyor.  İl genelinde altyapı ve ulaşıma önem veren Karabük Belediyesi, her alanda sergilediği çalışma temposunu düşürmeyerek 2017 yılı asfalt sezonuna devam ediyor.

Karabük’ün hızlı büyüyen bir il olduğunu vurgulayan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yaptığı açıklamada; “Bir kentin gelişme sürecinde altyapı çalışmalarının önemi büyüktür. Altyapının yetersiz kaldığı bir kentte sağlıklı bir kentleşmeden de söz etmek mümkün değildir. Bu gelişme ve büyümeyi de dikkate alarak Karabük Belediyesi olarak altyapı hizmetlerine öncelik veriyoruz. Amacımız Karabük’ün altyapı problemlerini en aza indirmektir” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
tas ocaginda dinamit patlatilmasi sirasinda 4 isci yaralandi 5iZPuabW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Aydınyayla çevresinde faaliyet gösteren bir taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Alaplı Aydınyayla kırsalında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, taş ocağında kontrollü dinamit patlatması gerçekleştirildiği sırada çevreye savrulan kaya parçaları bazı işçilere isabet etti. Diğer işçilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan E.T., F.G., E.D. ve E.B., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Alaplı ve Ereğli Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin