Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Eylül, 2021 11:27 tarihinde yayınlandı
0

ASDEP, Ovacık’ta saha incelemeleri başlattı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde yürütülen hizmetlerden Aile Sosyal Destek Programına (ASDEP)  yönelik toplumda farkındalığın arttırılabilmesi ve bireylerin ihtiyaçlarının yerinde tespiti amacıyla, Ovacık ilçesinde saha incelemeleri başlatıldı.

Birey ve ailelerin, sosyal yardım ve sosyal hizmetlere olan ihtiyaçlarının tespiti, ihtiyaca göre sosyal yardım ve sosyal hizmet modellerin planlanması ve uygulanması, gerektiğinde diğer kamu hizmetlerinden yararlanılmasının sağlanması ve sürecin tüm aşamalarında rehberlik ve danışmanlık hizmetlerinin sunulmasını” amaçlayan ASDEP Ovacık ilçesinde saha incelemelerinde bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlardan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görev yapan ASDEP personelleri tarafından Ovacık ilçe yetkilileri ile yapılan değerlendirmeler ile aynı zamanda ASDEP’in faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda aranan 1 sahis yakalandi Ufn5GwSw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da aranan 1 şahıs yakalandı

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen denetimde hakkında yakalama kararı bulunan 1 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirile denetimde, bin 292 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapılırken, 331 araç kontrol edildi. Denetimlerde çeşitli suçlardan aranması bulunan 1 şahıs yakalanırken, trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 7 araca idari para cezası uygulandı.

Öte yandan, ekiplerin yaptığı kontrollerde 2 iş yeri ile 8 şahsa, 5326 Sayılı Kabahatler

Bizi sosyal medyadan takip edin