Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Eylül, 2021 11:27 tarihinde yayınlandı
0

ASDEP, Ovacık’ta saha incelemeleri başlattı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde yürütülen hizmetlerden Aile Sosyal Destek Programına (ASDEP)  yönelik toplumda farkındalığın arttırılabilmesi ve bireylerin ihtiyaçlarının yerinde tespiti amacıyla, Ovacık ilçesinde saha incelemeleri başlatıldı.

Birey ve ailelerin, sosyal yardım ve sosyal hizmetlere olan ihtiyaçlarının tespiti, ihtiyaca göre sosyal yardım ve sosyal hizmet modellerin planlanması ve uygulanması, gerektiğinde diğer kamu hizmetlerinden yararlanılmasının sağlanması ve sürecin tüm aşamalarında rehberlik ve danışmanlık hizmetlerinin sunulmasını” amaçlayan ASDEP Ovacık ilçesinde saha incelemelerinde bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlardan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görev yapan ASDEP personelleri tarafından Ovacık ilçe yetkilileri ile yapılan değerlendirmeler ile aynı zamanda ASDEP’in faaliyetleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
aniden bastiran saganak duzcelileri hazirliksiz yakaladi DPXYweWX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Aniden bastıran sağanak Düzcelileri hazırlıksız yakaladı

Düzce’de öğle saatlerinde aniden bastıran sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, ulaşımda aksamalar yaşandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından kent genelinde başlayan sağanak, kısa sürede şiddetini artırdı. Etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle kent merkezindeki bazı cadde ve sokaklar adeta göle dönerken, sürücüler yollarda oluşan su birikintileri içinde ilerlemekte güçlük çekti. Yağışa dışarıda hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise korunmak için kapalı alanlara ve iş yerlerinin tentelerinin altına sığındı.

Zaman zaman ulaşımda aksamaların yaşandığı kentte, yetkililer vatandaşları uyardı. Ani sel, su baskını ve ulaşımda yaşanabilecek diğer olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istenirken, sağanağın akşam saatlerine kadar aralıklarla etkisini sürdürmesinin beklendiği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin