ASD YAPI EFLANİSPOR'DA TEKNİK DİREKTÖR SEDAT KALAYCI İLE YOLLAR AYRILDI - Karabük Haber Postası
673362667ec7c
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
12 Kasım, 2024 17:13 tarihinde yayınlandı
0
0

ASD YAPI EFLANİSPOR’DA TEKNİK DİREKTÖR SEDAT KALAYCI İLE YOLLAR AYRILDI

ASD Yapı Eflanispor, teknik direktör Sedat Kalaycı ve yardımcı antrenör Gökhan Dereli ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Kulüp yönetiminden yapılan açıklamada, Kalaycı ve Dereli’ye kulübe verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek, kariyerlerinde başarılar dilendi.

Yapılan açıklamada, “ASD Yapı Eflanispor’umuzun teknik direktörlük görevini yürüten Sedat Kalaycı ve yardımcı antrenör Gökhan Dereli ile yapılan görüşmeler neticesinde karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Teknik direktör Sedat Kalaycı ve yardımcı antrenör Gökhan Dereli’ye teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Kulübün, yeni teknik direktör arayışlarına başladığı ve en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacağı belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xxxx
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
23 Nisan, 2026 13:27 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Köse koltuğunu çocuklara devretti

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu Ünsal Tülbentçi İlkokulu öğrencilerine devretti.

Safranbolu Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette, Ünsal Tülbentçi İlkokulu 3. sınıf öğrencileri Yiğit Alp Barış, Erva Bilen ve Hatice Sahra Gülden, Belediye Başkanı Elif Köse tarafından karşılandı. Temsili devir teslim töreninde çocuklar, bir günlüğüne tarihi kentin yönetimini üstlendi.

Makam koltuğuna oturan minik başkanlar, UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Safranbolu gibi önemli bir turizm merkezinde belediye başkanı olmanın heyecanını yaşadı. Görev süresince yapmak istedikleri projeleri anlatan öğrenciler, Safranbolu’nun tarihi dokusunu korumanın önemine değindi.

Öğrenciler, ortak açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Böylesine köklü bir tarihe sahip ve dünyanın her yerinden turist çeken bir kentte başkanlık yapmak hem çok zor bir sorumluluk hem de çok büyük bir gurur. Şehrimizi korumak ve geliştirmek için çalışmak çok önemli.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bir süre sohbet ettiği öğrencilere belediyecilik faaliyetleri hakkında sorular sordu. Başkan Köse, günün anısına öğrencilere Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüz eseri “Nutuk” kitabını hediye etti.

Başkan Köse, yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın özgüveni ve bu tarihi kente duydukları aidiyet bizleri çok mutlu etti. 23 Nisan, onlara olan güvenimizin en büyük simgesidir” dedi.

Programda çocuklara Okul Müdürü Latif Gürbüzce ve Sınıf Öğretmeni Meral Akyürek de eşlik etti.

Tören, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin