Reklam
Reklam
vvvvv222
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
03 Mayıs, 2025 16:53 tarihinde yayınlandı
0

ASD Yapı Eflanispor Başkanı İrfan Topçu Görevini Bıraktı

ASD Yapı Eflanispor Kulüp Başkanı İrfan Topçu, düzenlediği basın toplantısında görevini bıraktığını açıkladı.

Görevi bıraktığını daha önce kulüp yönetimine bildirdiğini belirten Topçu, “Bu kararı iki ay önce yönetim kurulumla paylaşmıştım. Planladığımız play-out maçının ardından görevi bırakacağımı ifade ettim. Bugün itibariyle bu kararımı kamuoyuna duyuruyorum” dedi.

Kulübün son üç yılda büyük bir mücadele verdiğini ifade eden Topçu, “Takımı kapanma noktasından alarak 22 yıl sonra tekrar lige kazandırdık. Bugün, bölgesel amatörde güçlü rakiplerle mücadele eden, lisanslı 25 futbolcusu olan, tesisleşmesini tamamlamış bir kulüp devrediyoruz. Kulübümüzü borçsuz bir şekilde bırakıyoruz” dedi.

Topçu, BAL Ligi’nde yaşadıkları şanssızlıkları, hakem kararlarının etkisini ve maddi sıkıntıları da gündeme getirdi. Takımın play-out oynayacağını vurgulayan Topçu, “Bu maçı kazanırsak BAL’da kalma hakkı elde edeceğiz. Ancak ben bu maçtan sonra görevimi bırakacağım. Devam etmek isteyen bir yönetim çıkarsa kulübü devretmeye hazırım” ifadelerini kullandı.

Kendisine destek veren teknik ekibe ve futbolculara teşekkür eden Topçu, “Bizden yana hak helal olsun. Kimseye borcumuz yok. Elimizden gelen mücadeleyi verdik ve Karabük’e Eflani’de bir futbol heyecanı yaşattığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. haki

    BİR BAB A HİNDİ HEY ALLA

Yeni yorumlara kapalı.

cevrecikte 12 yil sonra secim heyecani yasandi a6NM7zC7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Çevrecik’te 12 yıl sonra seçim heyecanı yaşandı

Tokat’ın Reşadiye ilçesine bağlı Çevrecik beldesinde belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği seçimleri bugün başladı. Belde statüsünü yeniden kazanan Çevrecik’te seçmenler, yeni belediye başkanı ve meclis üyelerini belirlemek üzere sabah saatlerinden itibaren sandık başına gitmeye başladı.

Seçimlerde 11 siyasi parti yarışıyor. Çevrecik beldesinde toplam 7 sandıkta oy kullanılıyor. Toplam 2 bin 166 seçmenin bulunduğu beldede oy verme işlemi saat 08.00’de başladı. Seçmenler saat 17.00’ye kadar oylarını kullanabilecek. Sandıkların kapanmasının ardından oy sayım işlemlerine geçilecek ve sonuçlarla birlikte Çevrecik’in yeni belediye başkanı ile belediye meclis üyeleri belli olacak.

12 yıl sonra yeniden belediye oldu

Çevrecik, 2013 yılında nüfusunun 2 binin altına düştüğü gerekçesiyle belediye statüsünü kaybederek köye dönüştürülmüştü. Ancak belde halkının açtığı dava sonucunda yapılan incelemede, Çevrecik nüfusunun 2 bin 166 olduğu tespit edildi. Uzun süren hukuk mücadelesinin ardından Çevrecik, 2024 yılında yeniden belde statüsünü kazanarak Reşadiye Kaymakamı Ahmet Tan seçime kadar kurucu belediye başkanlığı görevini üstlendi. Mahkeme kararının kesinleşmesinin ardından İçişleri Bakanlığı ve Yüksek Seçim Kurulu tarafından seçim süreci başlatıldı. Çevrecikli seçmenler, bugün gerçekleştirilen seçimlerle 12 yıl aradan sonra ilk kez belediye başkanı ve belediye meclis üyelerini belirlemek için sandık başına gitti. Seçim sonucunda beldenin yeni belediye yönetimi görevine başlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. haki

    BİR BAB A HİNDİ HEY ALLA

Yeni yorumlara kapalı.