Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Ağustos, 2023 14:22 tarihinde yayınlandı
0

Asar Deresi projesinde çalışmalar hızlandı

Düzce Belediyesinin TBB ödüllü Asar Deresi Projesi devam ediyor. Proje çerçevesinde, Ankara’da üretimleri devam eden köprüyü taşıyacak olan ayakların çelik soketleri, Düzce’ye getirilerek yerleştirilmeye başlandı.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından şehrin iki yakasını birleştirecek şekilde projelendirilen, uzun yıllardır çözüm bekleyen projelerden Asar Deresi’nde yürütülen çalışmalar devam ediyor. Proje de köprü imalatı Ankara’da sürdürülüyor. Yaklaşık 3 ay önce başlanan çalışma çerçevesinde çelik aksamların büyük kısmı tamamlanırken, ilk sevkiyatta gerçekleştirildi.
İlk etapta hazırlanan birinci köprüye ait birinci ve ikinci temel üstlerine monte edilecek olan ayak soketleri Düzce’ye getirilerek, Asar Deresi üzerinde uygulanan proje alanında yerine montajı yapıldı. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
kontrolden tarim araci devrildi 5 yarali COfJSTqc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kontrolden tarım aracı devrildi: 5 yaralı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde “patpat” olarak bilinen motorlu tarım aracının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 12.30 sıralarında Zonguldak’ın Alaplı İlçesi Güzelyalı köyü Kocakum mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre sürücü Metin K., yokuş aşağı indiği sırada vites değiştirmek için aracı boşa alınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan patpat devrilirken araçta bulunan Metin K., Emine K., Melek Ö., Ayten Ç. ve Şengül K. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine Alaplı Belediyesi itfaiye ekipleri, çok sayıda sağlık ambulans ekibi ve jandarma sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayı gören Orhan Can yaşananları şöyle anlattı:

“Ben buradan çıkarken benim önüme geldi, çok hızlı geldi. Ben anladım onun ne olduğunu, hemen kendimi sağa attım. Ondan sonra hanım dedi ki patpat devrildi. Hemen koştum aşağıya. Devrilen patpatı müdahale etmeye çalıştık. Kadınları kaldırmaya çalıştık. Abiyi de kurtarmaya çalıştık çünkü ayağı sıkıştı. Sonra sağlık görevlilerini çağırdık” diye konuştu.

Yaşanan kazanın ardından köylerde yaygın olarak kullanılan patpat tipi tarım araçlarının güvenliği yeniden gündeme geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin