Tokat’ta bir inşaatta çalışan işçi asansör boşluğuna düşerek ağır yaralandı.
Olay, Güneşli Mahallesi Kaşıkçı Caddesi üzerinde bulunan bir inşaatta meydana geldi. İddiaya göre apartmanın 6’ncı katında çalışan F.A. dengesini kaybederek asansör boşluğuna düştü. Kanlar içinde kalan F.A’yı gören arkadaşları kazayı, 112 Acil Durum Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine giden Tokat Belediyesi itfaiye ekipleri yaralıyı asansör boşluğunda çıkartıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından F. A. Tokat Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.


0
Asansör boşluğuna düşen işçi hayat mücadelesi veriyor
0
0
Zonguldak’ta gençlerden valiliğe ziyaret
Zonguldak’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gençler, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Hacı, sporcular, gençlik merkezi üyeleri ve yurt öğrencilerinin katıldığı ziyarette gençlerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerdeki rolü değerlendirildi.
Vali Osman Hacıbektaşoğlu, 19 Mayıs ruhunun gençler aracılığıyla yaşatılmasının önemine dikkat çekerek, gençlerin her alanda donanımlı bireyler olarak yetişmesinin ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.
Ziyaret sonunda Vali Hacıbektaşoğlu, tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

