Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde tek katlı bina yaşlı adamın üzerine çöktü - Karabük Haber Postası
artvinin kemalpasa ilcesinde tek katli bina yasli adamin uzerine coktu 64YHZ6OI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Eylül, 2024 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde tek katlı bina yaşlı adamın üzerine çöktü

Artvin’in Kemalpaşa ilçesinde yanındaki bir inşaat nedeniyle tek katlı bir bina çöktü. Çökmeden saniyeler önce Ziya Tatar isimli 91 yaşındaki yaşlı adam bakkala girince bina yaşlı adamın üzerine çöktü. Şans eseri yaşlı adam kazayı ufak sıyrıklarla atlatırken, yaşanan olay cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay Artvin’in Kemalpaşa ilçe çarşı mahallesinde öğlen saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, yanındaki konut inşaatı temel kazı çalışması sırasında Şaban Yılmaz’a ait mahalle bakkalında çökme tehlikesi yaşandı. Tehlikeyi fark eden bakkal sahibi işletmesini terk edip dışarda beklemeye başladı. Bu sırada 91 yaşındaki Ziya Tatar isimli yaşlı adam bakkala girmeye yöneldi. Etraftakilerin uyarılarına aldırış etmeyince ’Paşalı Tatar’ isimli bir vatandaş koşarak yaşlı adamı bakkaldan çıkartmaya çalışırken bakkalın bulunduğu tek katlı bina yıkıldı.

Paşalı Tatar saniyelerle kurtulurken 91 yaşındaki Ziya Tatar ise çöken bakkalın altında kaldı. Yaşlı adam şans eseri olayı küçük sıyrıklarla atlatılırken, görüntüler ise saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
saldirilarda hayatini kaybedenler icin giyabi cenaze namazi kilindi qks5I1mN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Saldırılarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Kahramanmaraş’ta okula yönelik gerçekleştirilen saldırılarda hayatını kaybeden öğretmen ve öğrenciler için Zonguldak’ta gıyabi cenaze namazı kılındı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen silahlı saldırılarda yaşamını yitiren öğretmen ve öğrenciler için Türkiye genelinde eş zamanlı olarak gıyabi cenaze namazı kılındı.

Zonguldak’ta düzenlenen programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, MHP İl Başkanı Çağatay İpekçi, MHP Merkez İlçe Başkanı Gündüz Torlak, belediye başkanları, Kamu-Sen İl Temsilcisi Şahin Ören, sendika temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda gıyabi cenaze namazını Zonguldak İl Müftüsü İbrahim Halil Demir kıldırdı. Namazın ardından saldırılarda hayatını kaybedenler için dua edildi.

Program, gıyabi cenaze namazının kılınmasının ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin