Artvin’de yaşlı adam çatıdan düşen karların altında kalmaktan son anda kurtuldu - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:21
Güneş 06:47
Öğle 13:02
İkindi 16:26
Akşam 19:08
Yatsı 20:28
İftara son --:--
artvinde yasli adam catidan dusen karlarin altinda kalmaktan son anda kurtuldu g7VhL3wA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Şubat, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Artvin’de yaşlı adam çatıdan düşen karların altında kalmaktan son anda kurtuldu

Artvin’de bir binanın çatısındaki karlar kaldırıma düşerken, o sırada yolda yürüyen yaşlı adam karların altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu.

İnönü Caddesi üzerinde bir binanın çatısında biriken kar kütlesi süratle kaldırıma düştü. O sırada kaldırımda yürüyen yaşlı adam, düşen kar kütlesinden saniyelerle kurtuldu. O anlar bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Cadde esnaflarından Murat Topal, “Kar kütlesinin esasen düşeceği belirliydi. Gerek cadde esnafı, gerekse belediye çalışanları tedbir almıştı. Düştüğü esnada bir amcamız son anda kurtuldu. Rastgele bir eza olmadan atlattık çok şükür” dedi.

Esnaf Erbil Karaca ise, “Kar yağdığından ötürü yol kapalıydı. Belediye çalışanları yolları temizlemek için çalışma yapıyordu. Çatıdan sarkan karı görünce üzerimize düşer mi diye tereddüt ettik. Ben de onlara ’Gelin çay içelim, sonra çalışırsınız’ dedim. Biz içeri girerken üstten kar kütlesi geldi” tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yunus emre cift basimiz dik bir sekilde avrupaya veda ediyoruz fesZ4Kgs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mart, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Yunus Emre Çift: “Başımız dik bir şekilde Avrupa’ya veda ediyoruz”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor’un defans oyuncusu Yunus Emre Çift, Rayo Vallecano’ya karşı kazanmalarına rağmen elendikleri Avrupa kuparına başları dik bir şekilde veda ettiklerini söyledi.

UEFA Konferans Ligi son 16 turunda deplasmanda İspanyol ekibi Rayo Vallecano’yu 1-0 yenen Samsunspor’da maç sonu açıklamalarda bulunan Yunus Emre Çift, “İlk maçı 3-1 kaybetmiştik. İspanya’ya sonuna kadar inanarak gelmiştik. Hocamız bize yapmamız gerekenleri çok iyi çalıştırdı. Planımız da işledi. Gönül isterdi ki bu turu geçelim ama buradan başımız dik bir şekilde ayrılıyoruz. Samsun’un bir evladı olarak takımımla gurur duyuyorum. Elimizden geleni yaptık. Turu geçip, Türkiye’yi temsil etmeye devam etmek isterdik ama buraya kadarmış” dedi.

Avrupa kupalarına katılımın bir alışkanlık haline gelmesi gerektiğine de vurgu yapan Çift, “Bizim için Avrupa’da mücadele etmek gurur verici bir süreç. Uzun yıllar sonra tekrar Avrupa’da yer aldık. Samsun halkını ve Türkiye’yi iyi bir şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Çünkü Avrupa’da tecrübeli bir takım değiliz. Buna rağmen tüm turnuva boyunca iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Umarım, bu durum Samsunspor’da bir alışkanlık haline gelir. Bunun için de takım olarak sonuna kadar mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin